Ultima actualizare: ieri, 21:38

Locale

FOTO. O sătmăreancă a fost rănită în accidentul din Bihor. Impact între o mașină și un autobuz

O sătmăreancă a fost rănită în accidentul ce a avut loc, miercuri după-masa, în județul Bihor. Evenimentul rutier s-a produs după ce șoferul unui autoturism a intrat pe contrasens și s-a izbit cu mașina de un autobuz.

În urma investigațiilor s-a constatat că, un bărbat de 65 de ani, din Timișoara conducea un autoturism pe D.N.19/B, în Olosig, înspre Săcueni, iar într-o curbă la dreapta cu vizibilitate sub 50 de metri, bărbatul ar fi pierdut controlul asupra direcției și ar fi pătruns parțial pe contrasens, unde ar fi intrat în coliziune frontală cu un autobuz, condus de un bărbat de 29 de ani, din Olosig.

„În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului și o femeie de 60 de ani, din Săcășeni, județul Satu Mare, pasageră în același vehicul, au suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital”, a transmis purtătorului de cuvânt al IPJ Bihor, comisar șef, Alina Fărcuța.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar bărbatul care conducea autobuzul a fost testat și cu aparatura drugtest, rezultatul fiind negativ.


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.