Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Primăria, despre incidentul de la Hotelul Dacia: ,,Nu a afectat proiectul de reabilitare”

Primăria municipiul Satu Mare a transmis un mesaj după incidentul de la Hotelul Dacia și anunță că structura de rezistență a clădirii hotelului nu a fost afectată, iar proiectul de reabilitare merge mai departe.

,,Tavanul fals al Pasajului Ruha desprins duminică a fost realizat în anii `70 și urma să fie refăcut în cadrul lucrărilor de reabilitare a pasajului. Din fericire, structura de rezistență a clădirii hotelului nu a fost afectată. Totodată, incidentul nu a afectat proiectul de reabilitare a Hotelului Dacia și nici termenul de execuție asumat de proprietar și constructor”, a transmis primăria Satu Mare.

Incidentul s-a petrecut duminică după-masa, 25 august, iar la fața locului au ajuns pompierii, dar și echipaje de poliție. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită, iar pasajul Ruha a fost închis. Problema urmează să fie remediată în zilele care urmează.


CITEȘTE ȘI:

5 comentarii

  1. matroz Răspunde

    Prima minciuna:a fost modificat de iubita firma din Negrești în concubinaj cu fratele Gabor!Și noii proprietari au intervenit la structura acestuia.Cine a trecut pe acolo a văzut!
    A doua minciuna eroică:primaria este parte în refacerea ansamblului Dacia ?Sau e doar parte în afacerea ungurească?Ce treabă are cu comunicatul?Sau e statul unguresc în Satu Mare românesc!Hai sictir Gabore!

    • matroz marinarul Răspunde

      Esti setat pe cave? Ca ai niste fixuri! Daca spui numai o parte din adevar sau numai ce iti convine apoi le combini cum doresti tu tot minciuna se cheama si manipulare.

      • matroz Răspunde

        @lipsit de imaginație marinar de la Iojib :hai screme-te și luminează populația sătmarului cu bolnava asociere Gabor &company!

        • matroz marinarul Răspunde

          @Măi matroze! No fi atent. Tu vezi ce vrei să vezi, degeaba te scremi pe acolo. Modificările și toate cele făcute de Beny Alex (să-i fie țărâna ușoară) nu au nici o treabă cu Gabor. Drept vorbind nici eu nu sunt fan al lui mai ales după bazaconiile întreprinse în ultima vreme dar nici manipularea ce faci tu nu mi se pare corect. La momentul când s-a trecut la renovarea grosolană a clădirii ia vezi tu pe unde era Gabor!!!! E, ce ai aflat? Apoi că cine, ce și cum l-a vândut nu e treaqba noastră aici. Drept vorbind nu mi se pare corect dar nu mai ai ce face. Dar asta ca să-ți fie clar chiar nu e vina lui Gabor, că până tac-su nu s-a făcut în 2000 senator absolut accidental el nu era mai nicăieri. Ca să nu spun că de abia ăși dăduse bac-ul. Deci despre ce vorbești???? Iar în rest nu amesteca pe Gabor în renovarea curentă pentru că multe nu are de zis. Cine face lucarrea și cine a decis ce va fi acolo este acel MANEVI. Tu crezi că Gabor al nostru are intrare la ei??? Ce ai fumat???? Deci măsoară-ți cuvintele, nu mai transmite semiadevăruri sau știri trunchiate și mai lasă jos prafurile. Că uite ce pățești!

  2. Lili Răspunde

    Mă mir cum de au lăsat să circule oameni printre schele prin pasaj.
    ITM-ul ISC-ul și alții dorm bine, merci?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.