Ultima actualizare: azi, 21:26

Locale

FOTO/VIDEO. Ardudul a câștigat respectul iubitorilor de rock. Vedetele, impresionate

Orașul Ardud a devenit recent un punct de referință pentru iubitorii de rock, după ce a găzduit un eveniment de excepție care a adunat trupe renumite și fani dedicați. Formațiile Talisman, Cargo și Iris, trei dintre cele mai mari nume din rock-ul românesc, au urcat pe scenă și au oferit un spectacol memorabil, impresionând nu doar prin muzică, ci și prin aprecierea arătată față de locație.

“Este o locație absolut fantastică”, au transmis reprezentanții trupelor Talisman, Cargo și Iris, care au lăudat locul și organizatorii pentru efortul depus în a crea un astfel de eveniment.

La finalul concertului, vedetele au mulțumit publicului și organizatorilor, urându-le “la cât mai multe astfel de evenimente” în Ardud. Mesajul lor a fost primit cu aplauze și entuziasm, semn că orașul a câștigat respectul și admirația comunității rock din România.

Acest eveniment a demonstrat că Ardudul are potențialul de a deveni un loc de întâlnire pentru fanii muzicii rock, deschizând calea pentru noi ediții și evenimente culturale care să pună orașul pe harta marilor evenimente muzicale din țară.

Evenimentul s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

 

Un comentariu

  1. Vasy Răspunde

    Dar la ce oră au fost artificiile? Că am stat cu cei mici până pe la 00:15 și după aceea am plecat pentru că erau obosiți (și dezamăgiți că nu au văzut artificiile promise).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.