Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

FOTO/VIDEO. Incendiu violent lângă o pădure din județul Satu Mare. Au ars hectare întregi

Astăzi, 22.08.2024, Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată produs pe o pășune din localitatea Sâi, la limita cu fondul forestier din zonă.

Au fost alocate de urgență echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, un echipaj de pompieri voluntari cu autospecială de stingere – SVSU Valea Vinului și personal din cadrul Ministerului Apărării Naționale (unitate din județul Maramureș) care se aflau pe poligonul din zonă pentru executarea unei ședințe de tragere.

A ars o suprafață de aproximativ cinci hectare de vegetație uscată, în imediata apropiere a pădurii. Din fericire, focarele au fost stinse datorită intervenției rapide a echipajelor înainte ca acestea să se extindă la arbori și liziera pădurii.

Pe parcursul intervenției, datorită fumului dens și a temperaturii ridicate, o persoană a primit îngrijiri medicale, fiind transportată ulterior, de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean, la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare. Cauza posibilă de aprindere este în curs de stabilire.


Sursa: ISU Satu Mare

4 comentarii

  1. Dorel Răspunde

    Intervine și armata ,poi ei o pornit incendiul .ha ha

  2. Paduraru Răspunde

    Padurea… Care padure?
    Avem paduri? nu! avem 38 de grade.
    Mafia din Borșa si verstoi auu paduri.

  3. Varu Răspunde

    Așa este ,chiar militarii a provocat incendiul ,din păcate ăstea nu sunt profesioniști,niște amatori

  4. Anca Răspunde

    Toata stima pentru pompieri ! Ei ce se mai implica..si isi risca viata ! Ei ar merita pensii speciale ..nu politia ,parlamentarii sau magistratii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.