Ultima actualizare: azi, 16:05

Locale

FOTO/VIDEO. ,,Produs de Oaș”: S-a deschis târgul de produse tradiționale în Negrești. Zeci de producători prezenți

S-a deschis ,,Produs de Oaș”, târgul de produse tradiționale, meșteșugărești și artizanale din Negrești-Oaș. Sunt prezenți zeci de producători, iar vizitatorii vor putea găsi o gamă variată de produse.

Aflat la cea de-a VIII-a ediție, târgul ,,Produs de Oaș” este parte a programului Zestrea Oașului 2024 și promite o experiență autentică pentru toți vizitatorii. Astfel, în perioada 1 – 10 august, un număr de aproximativ 30 de producători tradiționali și meșteșugari din Țara Oașului și din întreaga țară vin în fața vizitatorilor cu o gamă variată de produse tradiționale și bio: de la carne, produse lactate și prăjituri, până la miere, sucuri naturale, gemuri și plante medicinale și terapeutice.

De asemenea, artizanii vor expune covoare, ceramică, obiecte din lemn, sticlă și piele, păpuși și podoabe populare, toate realizate cu măiestrie și pasiune.

Așadar, vizitatorii sunt invitați să descopere și să se bucure de produsele locale, să admire măiestria meșteșugarilor și să contribuie la dezvoltarea și prestigiul comunității. Târgul oferă ocazia de a savura delicatese tradiționale, de a face cadouri unice celor dragi și de a asculta poveștile fascinante ale artizanilor prezenți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.