Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

FOTOGALERIE. Bulevardul Ion I.C. Brătianu a fost asfaltat într-o singură noapte

Bulevardul Ion I.C. Brătianu din municipiul Satu Mare a fost asfaltat într-o singură noapte. Lucrările au fost finalizate în noaptea de joi spre vineri.

Modernizarea uneia dintre cele mai importante artere din centrul municipiului Satu Mare a debutat luni dimineață, iar în noaptea de joi spre vineri au fost finalizate lucrările de asfaltare.

,,Mulțumim sătmărenilor pentru înțelegerea de care au dat dovadă pe perioada execuției lucrărilor, iar constructorului că a răspuns pozitiv la solicitarea noastră de a adopta un ritm accelerat”, transmite primăria Satu Mare.

11 comentarii

  1. Lucrul până la capăt Răspunde

    Daa, și Uitați-vă acum, veniți acum să faceți poze sa vedeți cum arată după ce a-ți dat drumul la circulație. V-ați bătut joc de lucrare. Până la terminarea lucrării nu trebuia să dați drumul la trafic. Trebuia terminat trasat, vopsit și în doua zile, trei, luni dimineață dat drumul la trafic.
    Efectiv v-ați bătut joc de lucrarea făcută într-o noapte. Haideți faceți fotografii sa vedeți cum arată acum, cu urme etcetc. BĂTAIE DE JOC. TIPIC ROMÂNEȘTE. Domnule primar de aceea v-am votat????? V-ați mai bătut odată joc de centru când a-ți majorat impozitele pt reabilitare cu 500% de au făcut oamenii pe repede înainte reabilitarea blocurilor, REABILITARE CE V-A ȚINE VREO 2-5 ani maxim pt că a fost făcută de proastă calitate. RUȘINE. A-ȚI BĂGAT MÂNA ÎN BUZUNARUL OAMENILOR PT CĂ CENTRUL SA ARATE FRUMOS SA ZICĂ LUMEA, CE PRIMAR GOSPODAR. binenteles cu ajutorul consilierilor de căcat de la toate partidele. Ați merita să fiți puși la zid toți.

    • Vecin Răspunde

      Mai bine pune mana pe ABC dar la tine poate e târziu. Nu e târziu să te abții la răutăți gratuite măi valorosule.
      La ce să fii tu șef ? Ce pregătire, “expertiză”, ai ?

    • aiurea Răspunde

      De la tine cade moloz în centru?
      Ai pretenții sa vinzi ap cu 100 mii și nu faci o văruială 🤑

  2. @Norick Răspunde

    SATU MARE SATU MARE UN ORAȘ FĂRĂ VALOARE!!!

    • @@norick Răspunde

      Sa ti se indrepte EKG-ul Beteg geci

    • Don Quijote de Satu Mare Răspunde

      Păi și ce te ține aici? Du-te mă la Vînju Mare cu tot cu pretinul tău, primarul-doctor. Ai plecat? Hâșșșșș prostule. Și vezi că acolo nu există pericolul să dai de unguri. Mă gândesc că alocația ta de ajutor social se poate lesne transferat. Așa că nu mai sta pe gânduri. Fă un bine orașul și pleacă.Ți s-a mai zis că ții degeaba umbră pe Pământ????

  3. Satmarean1 Răspunde

    Frustatii!!!!

  4. @Morick :) Răspunde

    Fară valoare ești tu dacă dai în oraș!
    Ce scrie în buletin CI atât valorezi. Ai 30 în față sau 37+?

  5. sm Răspunde

    Oare si pe acest Bulevard ca si pe multe altele din oras. Dupa reasfaltare, va sta apa in balti dupa o ploaie?

  6. costelmircea salageanu Răspunde

    Felicitări administratorului de drum al municipiului Satu Mare pentru modernizarea, arterelor rutiere ! Pentru confortul locuitorilor municipiului Satu Mare și a celorlalți participanți ce ne tranzitează orașul !

  7. Militia Răspunde

    Capacele de canal au ramas tot sub nivelu marii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.