Ultima actualizare: azi, 21:35

Locale

Marcel Ciolacu își anunță candidatura la alegerile prezidențiale

Premierul Marcel Ciolacu își anunță marți candidatura la alegerile prezidențiale, informează news.ro. Decizia a fost comunicată liderilor PSD după o serie de consultări care au avut loc în ultimele două zile.

Într-un mesaj intern, liderul PSD anunță intenția de a candida la alegerile prezidențiale:

,,Vă salut, sunt Marcel Ciolacu. După ce m-am consultat cu foarte mulţi dintre domneavoastră, am luat decizia să candidez la preşedinţia României. Am vrut să aflaţi asta de la mine şi nu de la televizor, pentru că această decizie o vom dezbate sâmbătă la Congresul PSD. Avem cea mai bună echipă pentru România, aşa cum am arătat la toate alegerile din acest an. Sunt sigur că, împreună, vom reuşi să recâştigăm preşedinţia, după 20 de ani. Sâmbătă, la Congres voi prezenta planul meu pentru România. Sper din toată inima să îmi acordaţi onoarea de a lupta în numele dumneavoastră şi al românilor, pentru a câştiga alegerile prezidenţiale. România are nevoie de stabilitate şi echilibru. Contez pe voi toţi şi vă aştept alături de campania noastră. Vă mulţumesc!”, le-a transmis Ciolacu colegilor din partid.

3 comentarii

  1. Milițianul Răspunde

    Alege te-ar oamenii la președinte de celulă la Rahova, tu cel care îți bați joc de pensionari cu MAJORĂRI de pensii prin micșorarea lor sau prin taxe mai multe la contribuabili sau accize la feluri și feluri de produse….
    Hai, acum săriți cu replica lătrători de serviciu ai PSD. Sunteți la guvernare și îngreunați viața cetățenilor de rând, prin sporirea salariilor bugetarilor….
    La bugetari urcă salariile și pensiile, iar la privat scad pensiile.
    Rușine să vă fie CIUMĂ 🍅

  2. Varu Răspunde

    Voi pensionarii și bugetarii,dar nu toți bugetarii ați votat PSD, așa că ciocu mic.amu ei sunt la putere

  3. Misto Răspunde

    Poate unii pensionari. Eu am să-l “vomez” dacă dă 1 ciolan + 1 colac, Hai pa, Pa la domni și pu la doamne!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.