Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

Mobilizare în județul Satu Mare. Polițiștii ies în stradă în minivacanța de Sf. Maria

Peste 140 de polițiști sătmăreni, în medie, zilnic, se vor afla în teren, pe toată durata minivacanței. Aceștia vor acționa, cu efective mărite, din cadrul tuturor structurilor de poliție, pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care aduc atingere ordinii și liniștii publice, astfel încât cetățenii județului Satu Mare să se poată bucura într-un climat de siguranță, de acest weekend prelungit.

În acest sens, polițiștii rutieri vor acționa pentru supravegherea și fluidizarea traficului rutier și prevenirea evenimentelor nedorite. Aceștia recomandă tuturor participanților la trafic să fie responsabili, să manifeste maximă prudență și să respecte regulile de circulație, atât pentru propria siguranță, cât și pentru a celor din jur.

Alături de aceștia, își vor desfășura activitatea și polițiști de ordine publică, de investigații criminale, de investigare a fraudelor economice, criminaliști și cei din cadrul Serviciului arme, explozivi și substanțe periculoase, scopul acestora fiind de asigurare a respectării de către cetățeni a normelor de conviețuire socială.

Pentru ca această mini vacanță să se desfășoare în condiții de maximă siguranță, considerăm, că pe lângă măsurile pe care polițiștii le vor dispune, este necesară și implicarea comunității, prin abordarea unei atitudini preventive. În caz de nevoie sau dacă ați asistat ori aveți cunoștință despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelați cu încredere la cel mai apropiat polițist sau sunați la 112 – Apel Unic de Urgență!. informează Poliția Satu Mare.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.