Ultima actualizare: azi, 11:44

Locale

Un sătmărean a furat încasările dintr-un bar! S-a scuzat că l-a enervat barmanul și a vrut să se răzbune

Incident într-un bar dintr-o localitate din județul Satu Mare. Profitând de absența temporară a barmanului, un sătmărean, a furat portofelul acestuia ce conținea încasările din aparatele de jocuri de noroc, în valoare de 15.920 de lei.

După ce s-a aflat despre furt, reprezentanții barului au alertat autoritățile, care au identificat rapid suspectul cu ajutorul înregistrărilor camerelor de supraveghere.

Poliția s-a deplasat la locuința acestuia, unde au recuperat o parte din suma sustrasă, respectiv 12.900 de lei, găsită în buzunarul unei perechi de blugi. În fața anchetatorilor, bărbatul a recunoscut fapta, explicând că a acționat sub influența alcoolului și că a dorit inițial să se răzbune pe barman, care îl enervase.

În cadrul procesului, bărbatul și-a exprimat disponibilitatea de a presta muncă neremunerată în folosul comunității, în cazul în care va fi găsit vinovat.

Instanța l-a condamnat la o pedeapsă de 8 luni de închisoare, dar a amânat aplicarea acesteia pe o perioadă de doi ani de supraveghere. De asemenea, el a fost obligat să plătească 1.249 de lei pentru acoperirea prejudiciului rămas nerecuperat, precum și cheltuieli judiciare în valoare de 1.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.