Ultima actualizare: azi, 21:35

Locale

VIDEO. Adrian Cozma: Ciolacu nu poate câștiga președinția României. De când e prim-ministru, e un circ continuu

Deputatul Adrian Cozma, vicepreședinte Partidului Național Liberal, a declarat, vineri, la B1 TV, în cadrul emisiunii ,,News Pass”, că Marcel Ciolacu nu poate câștiga președinția României, subliniind că PNL trebuie să construiască un proiect în jurul dreptei pentru a da președintele.

Întrebat în cadrul emisiunii despre eventuala candidatură a liderului PSD la alegerile prezidențiale, Adrian Cozma a declarat: „De când e domnul Ciolacu prim-ministru, e un circ continuu. (…) Domnul Ciolacu nu poate câștiga președinția României și și-a dat seama de asta de vreo două două luni. Dreapta poate da președintele și de aceea cred că noi, Partidul Național Liberal, trebuie să facem tot posibilul să facem un proiect în jurul dreptei, un proiect serios în jurul căruia să construim dreapta. Cred că ar fi sănătos pentru România ca viitorul președinte să fie dat de dreapta pentru că vedem ce înseamnă conducerea lui Ciolacu, sub conducerea lui avem sărăcie, avem taxe, avem situația în care românii și firmele românești o duc tot mai greu”.

Adrian Cozma a comentat și cazul Spitalului „Sf. Pantelimon” din București, unde doi medici au fost reținuți miercuri sub acuzația că ar fi provocat intenționat moartea unui pacient.

„Declarațiile domnului Ciolacu mi se par inadmisibile și mi se pare inadmisibilă ingerința pe care încearcă să o facă în justiție, dând sfaturi procurorilor, și celor de la DNA, și celor care acum se ocupă de ancheta de la «Sfântul Pantelimon». Pur și simplu le spune ce să facă. Eu mă mir cum de încă nu s-a sesizat CSM, pentru că un politician încearcă să influențeze o anchetă”, a mai spus Adrian Cozma.

Toate declarațiile făcute de Adrian Cozma, în videoul de mai jos:

14 comentarii

  1. Adrian Cazma (groparul PNL Satu Mare) Răspunde

    Păcălici, iar apăruși?

  2. Stefan Răspunde

    Adishor, tu nu meri in consediu? Ca, bag sama, ar trebui sa iei hodina oleaca, caci iar debitezi ineptii. Adica nimica nou de la tine, dar noa, am gandit ca ii fi mai tacut oleca, vazandu-ti rezultatele de la scrutin, dar este evident ca nu-ti permite nivelul intelectual sa le si interpretezi. “Mi se par inadmisibile…” si iar “mi se pare inadmisibila…”, le ai tare cu oratoria. Forestier, mama…clar. Ce-ti pare tie, nu intereseaza pe absolut nimeni. Stai jos, nota 4! Iar!!

  3. Dan Răspunde

    Dacă e un circ continuu de când e prim ministru Ciolacu ,atunci de ce nu iese PNL de la guvernare? Se complace sau nu poate fi PNL ul in opoziție? Dar cine ar fi mai bun de la PNL că președinte, Ciucă? :-))

  4. Aspi Rina Răspunde

    Un circ continuu pornit de voi.Vă faceți de râs cu ”candintadul” vostru de doi lei !

  5. Marius Groza Răspunde

    Cozma a  delapidat PNL Satu Mare 

    Ce l-ar fi recomandat pe acest Seserman să fie consultant în campania electorală a unui candidat la președinția Consiliului Județean? Cam nimic în 2020.  Acesta a fost timp de mai multe mandate consilier local PDL și apoi PNL în Bistrița, a candidat la Primăria Bistrița în 2016 ca independent, susţinut de Partidul M10 care o avea pe Monica Macovei, preşedintele partidului, după care a făcut consultanță politică. Dar fără vreun mare succes.

    În 2015 când a deschis compania Apella SRL acesta a avut cifra de afaceri 10.400 lei, apoi pe 2016 a avut cifra de afaceri 60.000 lei, în 2017 73.600 lei, 2018  77.180 lei,  2019  40.365 lei.

    Practic nici experiența politică și nici cea de consultant nu îl recomandau pe Seserman că ar fi un mare consultant politic.

    În 2020 Dumnezeu i-a pus mâna în cap și i l-a scos în cale pe Adrian Cozma. Aceeași tipologie și la el nimic nu îl recomandă ca și candidat la președinția Consiliului Județean. Doar că aici s-a pus în practică școala de tineret de la PDL și dragostea pentru bani, dar și pentru “combinații”.

    • Istvan Răspunde

      Vezi mă că îi rămâne fără Loganul de la camera deputaților și cu ce o să te mai plimbi prin Sătmar, bagă de seamă că rămâi fără pita de la gura copiilor nu vorbi căcaturi la adresa șeful tău suprem!

  6. Mircea Marghitas Răspunde

    Succes Marcel Ciolacu! Viitorul presedinte al Romaniei

  7. Beny Kira Răspunde

    Sustin Adrian Cozma!

    • Alin Răspunde

      No mă ce ai făcut la bac, vine noul consiliu județean și te prinde fără popiroș și iar om rade de tine patru ani!?

  8. io Răspunde

    tăț îs buni numa-n budă

  9. jorrie Răspunde

    Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos — https://use.my/arctrum

  10. Flaviu Răspunde

    Adisor ai reapărut in peisaj, asta cu circul este valabilă și la tine in partid filiala Satu Mare, de când ai pus laba pe el este un circ continuu,drept urmare nici tu nu vei mai câștigă un nou mandat!

    • Văruțu Răspunde

      Cozma …i-ți reamintim promisiunea care ai făcut-o pentru despăgubirea proprietarilor terenurilor luate pe bani de nimic , pentru centura orașului ….firfizonule ce ești …

  11. Calin Culcean Răspunde

    Sustin Marcel !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.