Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

VIDEO. Hoți de combustibil. Alimentează fără plăcuțe și fug

Hoți de combustibil. Un caz de furt de combustibil a fost surprins ieri seară în județul Bihor. camerele de supraveghere dintr-o benzinărie au surprins imagini cu o nouă metodă folosită de hoți. Aceștia au intrat în benzinărie cu o mașină fără plăcuțe de înmatriculare, au alimentat, apoi au plecat fără să plătească.

Din înregistrările camerelor de supraveghere se poate observa cum unul dintre cei doi indivizi alimentează, în timp ce celălalt rămâne în mașină, pregătit să plece rapid.
Se pare ca autorii nu sunt la prima astfel de faptă. Un caz similar a avut loc zilele trecute tot în Bihor. Rămâne de văzut dacă hoții vor fi prinși.

17 comentarii

  1. Doar atât Răspunde

    Măi fraierilor! Stația are pază și e supravegheat video obligatoriu, nu? Că și materialul video oare de unde provine, oare???? Cum de vede omul de la stație că vrea să intre și nu are număr de înmatriculare nu-l lasă și gata! E așa de simplu. Aaaa, și sună la 112 să vină de la poliție cei de la ruitieră. Că eu așa știu (corectați-mă dacă nu știu bine) că numărul de înmatriculare e cam obligatorie pentru circulația vehiculelor pe drumurile publice! Printre altele. Că toată tărășenia a ținut 30 de secunde. Ce a admirat angajatul de la stație atâta amar de vreme? Pleiadele????? Iar dacă patronul stației nu avea bani de destui angajați și la stație era doar unul singur și de aiai nu a intervenit că nu putea închide atunci să se spele pe cap cu paguba. Că dacă nici acuma cu prețurile astea nu are bani de angajați destui atunci nu știu când va avea. Atât.

    • Militia Răspunde

      Vorbesti prostii, 1. tu ca angajat al stati nu stai totat ziua cu ochii in camerele de supraveghere ca sa vezi vine sau nu vine unu fara placute.
      2. politia nu te ajuta trage din umeri deoarece nu este legislatie in acest sens.
      3. si daca vine politia nu-ti ofera datele despre cel care a plecat(in caz ca a venit cu placute puse), ai auzit de GDPR? Daca vrei date mergi si depui plangere.
      4. te urci in masina si pleci dupa el daca ai reusit sa-l vezi la timp.
      Astea toate vin de la cinvea care a lucrat intr-o statie peco asa ca nu mai scrie tampenii.

      • Doar atât Răspunde

        Răspuns la reacția ta.
        1. – atunci pentru nu știu ce ești plătit. Pe scurt asta va fi lipsă în gestune și dacă nu faci nimic plătești tu.
        2. – dacă poliția nu face nimic însemană că e degeaba. Că e caz evident de furt.
        3. – nu ție îți trebuie să-ți ofere date ci să se autosesizeze pentru furt și să facă dosar penal. De aia se cheama poliție.
        4. – nu faci pe justițiarul singur că riști să pici în rahat singur după aceea.
        Restul nu știu de unde ai scos-o. Am treabă cu benzinării dar nu am lucrat veci acolo și nici nu doresc. Nu știu din ce străfunduri le-ai scos-o pe astea. Tâmpenii scrii tu. După logica ta tu găsești justificare pentru oricine ca de ce să nu-și facă treaba. E, vezi de aiai stă țara așa cum stă!

  2. desma Răspunde

    se pare ca politistiii tre sa mai supravegheze si benzinariiile, nu numai sa stea la panda la radare si sa traga un pui e somn in masini…………

  3. satmareanu' Răspunde

    Solutia e simpla, plata in avans si nu se mai repeta.

    • Doar atât Răspunde

      Tu ești prost sau ești prost??? Tu ai alimentat o mașină vreodată?????

      • satmareanu' Răspunde

        Da, am alimentat chiar si in Statele Unite sau mai aproape Franta, Belgia, unde poti plati in avans cash sau cu card, cu card e mai simplu ca te debiteaza dupa ce ai pus pompa la loc. Ce e atat de anormal?

        • Doar atât Răspunde

          Bun. Și asta vrei să funcționeze la noi??? La o stație amărâtă undeva????? Tu auzi ce spui? Ca să faci asta trebuie cardul dus la angajatul stației. Tu de la ăștia ai văzut vreun gest de acest fel? Păi și atunci? Aici nici nu trebuie lăsat să intre. Dacă amărâtul nu are nici plăcuță de înmatriculare ce mai vrei de la el? Aici pompa ar trebui blocată până nu te prezinți cu cardul la tipul de la stație și atunci nu se întâmplă așa ceva.

          • Petrolistu

            Sa des Dumnezeu sa ajungi sa lucrezi intr-o statie. Sa vezi tu, ca munca in fabrica este joaca de copii.

          • Petrolistu

            Tu mai scrii pe tablite sau faci socoteala cu bețișoare sau ce? Unde traiesti? In epoca de piatra? Da ce? Tu crezi ca noi suntem primitivi si nu avem tehnologie? Termina ca esti penibil…

          • Doar atât

            Poate ai avea surpriza să afli că știu mai multe. Nu ai citit atent ce am scris. Te invit să recitești ce am scris în comentariile mele anterioare. Și data viitoare ai grijă de cine te legi. Asta dacă ții la dantura ta. În rest hai să nu povestim cine s-a dovedit penibil, bine? Că nu degeaba faci ce faci. Că atâta te duce capul. Toatea astea cu blocatul la nu-știu-câți-litri la o alimentare la o pompă nu poți face dacă clientul nu e partener, nici nu stă de vorbă cu tine și fuge. Ești așa de greu la minte? Că așa se pare.

          • Militia

            Tu cel care vi din fundu Batarciului nu ai de unde sa sti ce vorbeste cel mai de sus

        • Petrolistu Răspunde

          Ai dreptate.

        • Petrolistu Răspunde

          👍

      • Petrolistu Răspunde

        Nu-i prost. Exact asa este. Se poate plati in avans la benzinarii. Mai ales noaptea. Chiar este obligatoriu pentru angajatii statiilor.

    • Petrolistu Răspunde

      Se poate. Am lucrat in statie si stiu ce zic. Noaptea sau ziua se pot seta pompele la cati litri sa se opreasca. Intrebi clientul cat vrea sa alimenteze, plateste si tu setezi pompa de pe casa la 100 de litri, de exemplu. La 100 litri se opreste automat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.