Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

VIDEO. Lucrările la locul de joacă de pe malul drept al Someșului avansează rapid!

Lucrările la locul de joacă de pe malul drept al Someșului avansează rapid. Au fost montate deja mai multe echipamente de joacă, însă accesul publicului este, deocamdată, interzis până la finalizarea completă a lucrărilor. 

Cu o suprafață de peste 500 de metri pătrați, acest spațiu de joacă promite să devină una dintre cele mai atractive destinații pentru familiile din Satu Mare.

Deși mai multe echipamente de joacă au fost deja montate, accesul publicului este, deocamdată, interzis până la finalizarea completă a lucrărilor. Pe lângă locul de joacă, proiectul include și alte facilități moderne, cum ar fi o zonă de fitness în aer liber, două pontoane, o scenă pentru evenimente, un pavilion expozițional și o zonă de socializare cu hamace.

Aceste dezvoltări sunt menite să aducă un plus de valoare și confort comunității locale, oferind un spațiu recreativ și social de calitate pe malurile Someșului.

6 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    Bravo!

  2. lupasculiliana Răspunde

    Bravo dl primar !!!!! Mult succes in continuare !!!!

  3. @Norick Răspunde

    BANI ARUNCAȚI PE APA SÂMBETEI DE PRIMARUL MAFIOT, ȘOVIN, BEȚIVAN ȘI PARȘIV AL ORAȘULUI!!!

    • Bogu Răspunde

      Amenajarea se numeste loc de joaca, nu se bea “Norick”. Nu stii tu din astea, e cu civilizatie.

      • @Bogu Răspunde

        Și de aiai trebuie musai betonat cu beton ecologic ca nu cumva să scape vreun copil de pe terenul de joacă fără o grămadă de julitură? Dar dacă întrebi pe cei deștepți vor zice că așa e proiectul șefu??? Păi cine face astfel de proiect idiot și mai ales pentru cine? Că dacă nu vor face nimic cu țânțarii acolo le vor mânca de vii pe copii și pe părinți. Fain proiect, ce să zic. Dar vorba trollilor pro mr.K. Noi suntem răi că nu vrem să vedem dezvoltarea. Între timp proicetele importante ale urbei trenează. Numai să vorbim de podul 3. Că nici o șansă să fie predat anul ăsta aia e biztoș sigur. Nu are cum. Dar suntem în grafic. Care grafic este secret! Întrebare către tine. Tu te simți bine dacă lingi boașele cuiva????

  4. Nha Răspunde

    Inca un pic de betoane nu strica, e “o joaca de copii”! 😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.