Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

Accident rutier pe strada I.C. Brătianu din Satu Mare: Femeie lovită de un autoturism

În această dimineață, un accident rutier a avut loc pe strada I.C. Brătianu din municipiul Satu Mare. Potrivit primelor informații, o femeie a fost accidentată în timp ce traversa pe trecerea de pietoni.

Momentan, nu se cunosc detalii despre starea victimei sau circumstanțele exacte ale incidentului.

În urma accidentului, circulația mijloacelor de transport în comun a fost afectată. Transurban a transmis un mesaj prin care informează că autobuzele vor suferi întârzieri și vor fi deviate temporar.

Ce spune Poliţia:

“La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 08.40, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe bulevardul I.C.Brătianu din municipiu. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto de 19 ani, din Micula, ar fi acroșat o femeie de 41 de ani, din Satu Mare, care s-ar fi aflat în traversarea drumului public, pe trecerea pentru pietoni. Din producerea evenimentului a rezultat rănirea femeii, care a fost transportată la o unitate medicală. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a tranmis IPJ Satu Mare.

Știre în curs de actualizare…

Foto: dincolodesport.ro

Un comentariu

  1. Szarmi Răspunde

    Dacă e de la Bangladesh nu-i nici un bai. Cam colorate haverele victimei. Ia mai mereți nițica de unde ați venit și nu vă calcă nici drecu ca e vai de mama voastră și-a celor ce vă dau locuri de muncă paici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.