Ultima actualizare: ieri, 21:29

Locale

Adrian Cozma, mesaj la început de an școlar: ,,Toți copiii trebuie să meargă la școală, pentru că toți copiii trebuie să aibă șanse egale”

Deputatul Adrian Cozma a transmis, luni, la început de an școlar, un mesaj prin care a subliniat că ,,toți copiii trebuie să meargă la școală, pentru că toți copiii trebuie să aibă șanse egale”, precizând, totodată, că ,,voi continua să mă lupt pentru școli mai bune, pentru dotări moderne”.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de Adrian Cozma:

,,Astăzi a sunat primul clopoțel! Ca părinte, emoțiile care m-au încercat sunt greu de exprimat prin cuvinte! Acum știu și ceea ce-au simțit părinții mei cu ani în urmă! Ca fost elev, voi rămâne veșnic recunoscător celor care mi-au clădit destinul, profesorilor mei! Părinții mei, profesorii mei și învățătura m-au făcut om mare!

Ca politician sătmărean, voi continua să mă lupt pentru școli mai bune, pentru dotări moderne, pentru susținerea profesorilor implicați, pentru sprijinirea familiilor care au copii, pentru masă în școală și transport școlar pentru toți elevii, pentru eliminarea abandonului școlar!

Toți copiii trebuie să meargă la școală, pentru că toți copiii trebuie să aibă șanse egale! Cred cu putere că trebuie să continuăm să investim în educație, pentru că este cea mai bună investiție!”

 

5 comentarii

  1. Adi Hora 😎 Răspunde

    Mr. Supo, și tu ar fi trebuit să umbli mai mult la școală și poate nu nimereai la Forestier! 😂

  2. Sorin Răspunde

    Cancer al societatii!!!!

  3. c-block Răspunde

    “Deci copiii, fiți atenți la mine! Dacă vreți să fiți ceva politician gargaragiu peste niște ani nu trebuie să învățați. Că și eu îmi ascund diploma de bac și fișa cu notele de la școală!!!!! Iar facultăți de astea unde să căpătați ceva diplomă sunt destule, chiar la la FF!!! Doar bani să aibă părinții! Oare de ce nu merge nimic bine în țara asta, nu-mi dau sema! Dar mie să meargă bine, restul nu contează! Și să nu mă întrebați de ca nu scade prețul la carburanți că știu că de 3 ani am promis-o pe asta. Așa e când vorbește gura fără tine.”😱😱😱😢😢😢🤮🤮🤮

  4. Feriti Răspunde

    Citatele astea scoase din context ,,Toți copiii… ” Senzational !!! Parca citam de la Sun Tzu, Socrate, Nietzsche…
    in tari dezvoltate lucrurile astea se subinteleg, ca construim spitale, scoli, autostrazi..
    Ar trebui interzis prin lege , incat sa se faca propaganda de genu, indiferent de culoarea partidului.

  5. io Răspunde

    bla bla blaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.