Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Aventură pe două roți. O localitate din Satu Mare se transformă într-o arenă pentru tinerii cicliști

O localitate din județul Satu Mare se transformă într-o arenă pentru tinerii cicliști. ProRacers Satu Mare și Federația Română de Ciclism vă invită la ultima etapă a Cupei României de Mountain Bike pentru copii, iar evenimentul ce va avea loc în Viile Satu Mare se anunță unul cu totul și cu totul deosebit.

În data de 5 octombrie, ProRacers Satu Mare, împreună cu Federația Română de Ciclism, vor transforma localitatea Viile Satu Mare într-o adevărată arenă de competiție pentru tinerii cicliști. Evenimentul promite o zi plină de energie și adrenalină, unde participanții, indiferent de nivelul lor de pregătire, vor avea ocazia să strălucească!

Traseul tehnic, conceput special pentru a testa abilitățile de manevrare a bicicletei și rezistența fizică a tinerilor sportivi, va aduce la un loc atât cicliști experimentați, cât și începători. Astfel, fiecare copil va găsi provocări adaptate nivelului său, garantând o experiență pozitivă pentru toți.

Această cursă finală nu este doar o încununare a muncii depuse în întregul sezon, ci și o oportunitate unică pentru tinerii cicliști de a-și demonstra pasiunea și determinarea. În plus, copiii nelicențiați vor avea la dispoziție trasee adaptate, astfel încât toți să se bucure de competiție și fair-play, esența acestui sport minunat.

,,Înscrierile sunt disponibile pe pagina oficială www.proracers.ro. Vă încurajăm să vă înscrieți devreme și să nu ratați ocazia de a face parte din acest eveniment de excepție! De asemenea, invităm toți spectatorii să vină și să încurajeze noile talente ale ciclismului românesc. Fie că sunteți părinți, prieteni sau pur și simplu iubitori ai sportului, atmosfera vibrantă și entuziasmul participanților vor face din această zi un spectacol memorabil. Veniți să împărtășim împreună momente de neuitat și să sărbătorim iubirea pentru ciclism! Vă așteptăm cu brațele deschise pe 05 Octombrie la Viile Satu Mare!”, est mesajul transmis de organizatori.


Contact:

ProRacers Satu Mare;

E-mail: [email protected];

Telefon: 0740.370.212.

 

3 comentarii

  1. Toader din Camarzana Răspunde

    Ce mã , si la noi în Cãmãrzana , umblam cu biciclete ” Rusesti ” acum 50 ani , când eram eu copil

  2. Toader din Camarzana Răspunde

    Si nu atunci nu ati scris nimika despre noi

  3. Toader din Camarzana Răspunde

    Oare de ce ?
    Nu dadeam destula Spaga , oare ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.