Ultima actualizare: azi, 16:05

Locale

Forța Dreptei și PMP Satu Mare fac alianță pentru alegerile parlamentare și prezidențiale

Partidul Forța Dreptei Satu Mare și Partidul Mișcarea Populară (PMP) Satu Mare vor face alianță pentru alegerile de la finele anului. Anunțul a fost făcut miercuri, 18 septembrie, de președinții celor două formațiuni, în cadrul unei conferințe de presă. 

Președintele Forța Dreptei Satu Mare, Ștefan Csordaș și liderul Partidului Mișcarea Populară Satu Mare, Liviu Pop, au anunțat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, o alianță politică pentru alegerile parlamentare și cele prezidențiale ce vor avea loc la sfârșitul acestui an. Președintele PMP Satu Mare, Liviu Pop, va deschide lista la Camera Deputaților, iar Ștefan Csordaș, președintele Forța Dreptei va candida la Senat. Pentru alegerile prezidențiale, alianța îl va susține pe Ludovic Orban.

,,Intenția noastră este sa colaborăm foarte bine și vom avea o listă completă pentru Parlament cât mai repede (…) O să continuăm o politică liberală, conservatoare împreună cu PMP, fiindcă am rămas mereu pe aceeași traiectorie”, a declarat președintele Forța Dreptei Satu Mare, Ștefan Csordaș, care a mai precizat că ,,la sfârșitul săptămânii vom începe sa strângem semnături”.

Președintele PMP Satu Mare, Liviu Pop, a spus, în cadrul conferinței de presă, că ,,pe 5 octombrie vom avea un congres comun. Va fi o dovadă că se merge spre alianță și susținere a candidaturii lui Ludovic Orban”.

Alegerile parlamentare și prezidențiale au loc în trei duminici consecutive: 24 noiembrie – primul tur al alegerilor prezidențiale; 1 decembrie – alegerile parlamentare; 8 decembrie – al doilea tur al algerilor prezidențiale.

6 comentarii

  1. Sorin Răspunde

    … Cozma mai lipsește din mizeria aceasta de propunere, restul sunt la superlativ!

  2. Sorin Răspunde

    … bă proștilor … vă căcați pe voi și vă stropiți…. indiferent ce mizerii de alianțe faceți pentru voi și acoliții voștri in Satu-Mare de acum mult și bine PSD/UDMR vor conduce, asta că sunteți prea proști voi toți ăștia care vă căcați pe dreapta in frunte cu Adrian Cozma, nu știți să faceți politică și habar nu aveți de doctrine și principii….bune aste sunt total străine pentru voi….dar mă rog …am zis!

  3. Samuel Tantas Răspunde

    Succes!

  4. satmareanu' Răspunde

    Dupa rezultatele obtinute la alegerile locale chiar au nevoie de aliante.

  5. 😱 Răspunde

    La locale alegătorii și-au exprimat eu zic foarte clar părera lor față de voi. Acum iar v-ați adunat și vă felicitați între voi, dar pentru ce? La alegerile parlamentare vă zic eu că nici jumate din cât ați căpătat la locale nu eți vedea! În camera aia v-au fost cam toți votanții. Asta ca să fie lămurită treaba.

  6. alin Răspunde

    da atarnatorul ala de Mihalca ce mama dracului mai vrea, l-a facut basecu cu pdl depuat un mandat are pensie speciă,toate ligihionele si fosilele politice care nu au facut nimic pentru tara asta viseaza la putere si banii mult de la stat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.