Ultima actualizare: ieri, 21:35

Locale

FOTO. A sunat clopoțelul la Satu Mare! Forfotă și emoții în prima zi din noul an școlar

Astăzi, 9 septembrie, a sunat clopoțelul pentru începutul noului an școlar în Satu Mare! Forfota a cuprins orașul încă de la primele ore ale dimineții, străzile devenind aglomerate, iar florăriile au fost luate cu asalt. În fața școlilor și grădinițelor, părinții emoționați și copiii cu ghiozdane noi au trăit momente speciale – pentru unii, prima zi de școală sau grădiniță, iar pentru alții, doar o altă reîntoarcere în sălile de clasă. 

Ca în fiecare an, florăriile au avut parte de un aflux de clienți, copiii și părinții căutând buchete speciale pentru a marca momentul festiv. În fața școlilor, zâmbetele și emoțiile s-au amestecat, mai ales pentru cei mai mici, care au pășit pentru prima dată într-o clasă sau grădiniță. Prima zi de școală a fost plină de entuziasm pentru mulți dintre cei care au simțit pentru prima dată fiorul acestui nou început.

Pe de altă parte, pentru elevii mai mari, obișnuiți deja cu rutina școlară, dimineața nu a fost la fel de emoționantă. Aceștia și-au revăzut colegii cu entuziasm, dar fără acea neliniște specifică începuturilor. Chiar și așa, un sentiment de anticipare a plutit în aer, odată cu primele sunete ale clopoțelului.

În proximitatea unităților de învățământ, circulația s-a desfășurat cu dificultate, iar poliția locală a intervenit pentru a dirija traficul și a asigura siguranța elevilor la trecerile de pietoni. Șoferii au fost îndemnați să fie vigilenți în jurul școlilor și grădinițelor, dat fiind numărul mare de copii aflați în mișcare.

Cu toate acestea, în mijlocul agitației din oraș, atmosfera a fost una pozitivă și plină de speranță pentru ceea ce urmează. Astfel, Satu Mare își reia ritmul obișnuit, iar odată cu această zi plină de emoții, elevii pornesc într-o nouă călătorie a cunoașterii și dezvoltării.

4 comentarii

  1. satmareanu' Răspunde

    Mult succes elevilor in anul scolar 2024-2025!

  2. Marius Groza Răspunde

    Noul an scolar ii ofera o noua sansa lui Beny Kira sa-si ia BAC-ul!

    • Campus Răspunde

      Dar numai si numai la seral . Sau fara frecventa ?

      • 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Răspunde

        Nu există varianta fără prezență la examen???? Mă întreabă un bun prieten și curios. Că poate e prea ocupat anul ăsta iar. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.