PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Alegeri 2024: PSD Satu Mare a început campania de strângere de semnături

PSD Satu Mare a dat startul campaniei de strângere de semnături pentru alegerile parlamentare și prezidențiale din acest an. 

Potrivit reprezentanților PSD, fiecare semnătură reprezintă un pas înainte spre o reprezentare puternică și dedicată la nivel național.

„În această dimineață am dat startul acțiunii de strângere de semnături în vederea susținerii candidaților Partidului Social Democrat pentru alegerile parlamentare și prezidențiale din acest an.

Este un moment important, în care fiecare semnătură reprezintă un pas înainte spre consolidarea unei Românii mai echitabile, bazată pe valori sociale solide și pe progresul comunității noastre, cu oportunități pentru toți. Am marcat azi un prim pas esențial în mobilizarea noastră pentru a asigura o reprezentare puternică și dedicată la nivel național. Marcel Ciolacu este liderul care poate aduce echilibrul și stabilitatea de care România are nevoie, un om al dialogului, al faptelor concrete și al dedicării față de cetățeni.
Această campanie nu este doar un demers politic, ci o oportunitate de a ne aduna forțele pentru a construi o țară în care fiecare cetățean să fie reprezentat cu demnitate și respect.
Vă invităm să vă alăturați echipei PSD Satu Mare, susținându-ne prin semnătura dumneavoastră în efortul de a aduce schimbările necesare pentru o Românie mai puternică și mai unită”, este mesajul transmis de PSD Satu Mare.

 

Exit mobile version