Ultima actualizare: azi, 16:05

Locale

FOTO. B-dul Transilvania rămâne închis până spre sfârșitul săptămânii: ,,Lucrări complexe”

Bulevardul Transilvania rămâne închis până spre sfârșitul săptămânii, ,,datorită lucrărilor complexe de modernizare”, anunță primăria municipiului Satu Mare. 

,,Datorită lucrărilor complexe de modernizare care se fac la pasajele pietonale ce fac legătura între Centrul Nou și digul de pe Malul Drept al râului Someș, circulația pe Bulevardul Transilvania rămâne restricționată până joi, 5 septembrie”, este mesajul transmis de municipalitate.

Modernizarea pasajelor pietonale care fac legătura între Centrul Nou și digul de pe Malul Drept al râului Someș au început joia trecută.


CITEȘTE ȘI:

19 comentarii

  1. un cunoscător Răspunde

    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Va fi și mai mult că stați că pasarela nouă încă nici nu e adusă la fața locului și trebuie și ceva ditamai utilaj să le pună la loc, așa întregi gata făcute cum vin. Mai vorbim. Dar suntem în grafic.🤔🤔😮😮

    • Jeno György Rácz Răspunde

      Invidia și reavoința te va omorî…..

      • un cunoscător Răspunde

        Nu. Asta este realitatea. Eu știam că nu are cum să se încadreze în așa termen scurt. După tine nu ar trebui să fi informați corect????

        • Neam Prostit Răspunde

          Ia zi cunoscatorule, cum este cu digul spart la constructia pasarelei pietonale. Ca ziceai ca vine ca in ’70, potopu’. Amu du-te sa te sinucizi in Somes. Sa vezi daca poti.

          • un cunoscător

            Nu eu am zis asta. Sincer nu eu am fost. Tocmi pentru ca am ceva habar cuce se mananca constructiile hidrotehnice. Tu nu prea le ai cu astea dar acum ti-a iesit ca ai avut noroc. Pun pariu ca habar nu ai com se construieste un dig sau cum se face o sp[rtura intr-un dig pentru a construi dee exemplu pasarela. Pentru ca iti zic eu ca spartura nu a fost in regula. Ca nu tai ceva oblic, de aia. Cel putin din doua motve. Asa zice in manuale. Asa ca hai si lasa oamenii in pace si du-te da-t cu parerera la vreme sau la fotbal. Ca vad ca numai la ora 12 noaptea ai curaj sa comentezi. Esti cumva ceva varcolac???? 😮🤣🤣🤣🤣 Ca noaptea te ascunzi de lumina?????

  2. @necunoscator Răspunde

    Ia vezi partea plina a paharului. Asta e prima etapa, demolarea. Partea metalica nu se face in 2 ore sau zile si nici utilajul nu apare in clipa in care ai nevoie de ea. Dar pe tine asta u te intereseaza, doar sa bati din gurita, pardon din taste ca un veritabil postac platit. Vezi sa nu uiti sa-ti platesti impozitul. ANAF is watching you!

    • un cunoscător Răspunde

      Măcar să ai atâta curaj și alegeți un nume ca să putem discuta. Așa ești un mare zero. Da, demult trebuia făut dar să se spună corect de când și până când ține. Pentru că îți spun eu că de azi într-o săptămână iar sunt curios ce se va zice că vezi doamne iar nu ne putem încadra în termenul propus tocmai de noi și trebuie ceva spus la oameni. La asta să rumegi! Multe ar fi de zis pe tema asta dar nu cu tine. Tu ești doar unul plătit ca să veghez să nu fie munca primarului “defăimat”. Partea cu gânditul nu este punct forte la tine. Și da cunosc multe dar nu aici este locul unde să se discute. Tu ești în schimb un prost dovedit. Nu-mi veni că ce a făcut Coica că așa și pe dincolo că nu despre asta este discuția. Și tu ești un postac plătit. Iar referirile la ANAF nu am înțeles. Eu îmi plătesc taxele și impozitele dar nu înțeleg aluziile lansate de tine. Ai grijă la ce faci tu, la șustele tale. Că și la astea cineva watching you. Șii tu mai bine la ce mă refer.

      • Neam Prostit Răspunde

        Ha ha ha! Esti hazliu. Sa-si aleaga un nume. De exemplu si-a ales. @necunoscator. Care este problema ta? Trebuia sa se numeasca “recunoscator” pentru aberatiile pe care le indrugi aici. Cand iti zice toata lumea ca esti beat, te duci la culcare. Sau nu? Mai bine ti-ai pune niknameul de Don Quijote. S-ar potrivi mai bine…😁🤕. Noapte buna!

      • Neam Prostit Răspunde

        Am asistat la momentul in care era mai bine sa ma culc si sa nu mai aberez sau sa ma leg de celalalt. Ca uite ce iese! Oare ce nikname sa mai inventez ca sa se creada ca sunt mai multi care se cearta aici si nu doar doi, maxim trei?????? 🤔😮😢 Noaptea mintii ce sunt!

  3. Ildiko Răspunde

    Privesc amuzată cum se chinuie un primar incompetent care stă pe o grămadă de bani virați din taxele cetățenilor. Cand erau am eu tânără în anii 70 cei de atunci au construit în câțiva ani tot centrul nou deși bugetele lor erau mult mai subțiri. Vreo 12 ani a durat construirea Palatului Administrativ. Primarul de acum se zbate de 5 ani să pun niște pavaje și să facă câteva pasarele. Ce rușine!

    • Ceau Răspunde

      Bunicul il prinde pe nepot masturbandu-se in fata calculatorului, si ii zice ca el la varsta lui a fost la Viena in bordel si a avut parte de toate femeile care le-a vrut fara sa plateasca. Dupa o perioada de lipsa, bunicul isi intalneste nepotul plin de vanatai pe fata si il intreaba ca ce a patit. Nepotul ii poveste ca si el a fost la acel bordel dar a trebuit sa plateasca si nu a avut bani. Apoi batranul zice; – pai eu am trecut pe-acolo cu armata rosie. Asadar Ildiko in anii 70 cineva a dat ordin sa se faca ceva si s-a facut asa cum s-a facut….. astazi trebuie sa se alinieze planetele. A trecut vremea cu 1 partid magnific si necontestat.

      • 🤮🤮🤮 Răspunde

        @Ceau, ce nu vrea sa inteleaga ea sau altul lingau de profesie este ca acele pasarele au fost practic aruncate acolo fara nimic, nelegate cu restul structurii si neconsoldate la rezistenta si de aceea s-a dus dracia naibii. Ce minunata epoca!!!!! Noi muncim, noi nu gandim!!!!! Apoi tot asa au desfiintat cu podul Decebal toata circulatia de pe Uzinei si au mutat tot pe Goga fara sa se gandeasca ca e stramba zona si nu e loc! Iar acum nici sanse nu ai sa repari prostia de atunci ca nu sunt bani sa despagubesti pe cei cu casele de acolo. Uraaaa, traiasca secera si cu ciocanul!!!! Alta la care ia fost bine pe vremuri ca avea pachet regulat de la cantina partidului. 🤮🤮🤮 Era sa uit. Sa nu cumva sa va luati de primarul ei drag ca va fi vai si amar! Doamne fereste sa scrii o critica obiectiva ca imediat se considera atac la persoana! Primarul este perfect! Oare? Va zic eu ca nu.

    • Neam Prostit Răspunde

      ” Bun exemplu” 😁. Palatul administrativ din Satu Mare s-a construit in perioada 1972-1984. Adica cu viteza luminii, dupa standardele tale. Apropo, tu mai circuli prin oras? Sau stai numai pe smartphone si aberezi?

    • Neam Prostit Răspunde

      Deci in 1972 eu aveam sapte ani si cand a fost gata (gata asa pe jumatate, ca se mai lucra prin Centru Nou) am mers in armata. Asta da!!!…Am crescut ca Fat Frumos 😁. Intr-un an cat altii in zece.

    • Spitalul 9 Răspunde

      @Ildiko draghe. Eu în locul tău nu m-aș mândri cu acest centru nou că pe lângă faptul că este un monstru arhitectural în stil brutalist, stă ca nuca în perete față de restul zonei, tocmai din cauza amplasamentului omoară tot orașul. Așa că ne mândrim cu ce? Cu mizeria asta???? Hai lasă. Și că s-a făcut relativ repede. Păi se stătea cu pușcociul după tine!!!! Apoi și afirmația asta este relativă. Cei care nu au apucat nu au de unde a ști că vreo un an jumate a ținut până au bătut pilierii de beton ca să nu se scufunde șandarmaua. Da, un an jumate se auzea cum răsuna tot orașul de bumbum. O ce vremuri furmoase nu? Du-te măi. Dacă făceau centrul nou unde e acum mallul era altceva. Avea și o logică și ca să vezi dacă 2/3 din oraș locuiește la sud de Someș acum nici nu prea mai aveam nevoie de atâtea poduri că vezi doamne instituțiile erau și ele la sud unde umblai după ștampile și aprobări! Așa-i fato? Dar ukazul era că trebuia sufocat și dacă se poate demolat centrul vechi. Ai cu ce a te mândri! 🤮🤮🤮

  4. Unul Răspunde

    Mai oameni buni mai lasati-o cu : daca se face nu-i bine ,daca nu se face de ce nu se face. In tot deauna apar uni vesnic nemultumiti ,ori ce ar fi.Eu unul ma bucur ca se fac lucruri pentru oras.Nu pentru Romani sau Maghiari ,ci pentru noi Satmareni. Bravo primarului singurul care chiar face ceva. Va multumim domnule primar.Tineti-o tot asa!

    • un cunoscător Răspunde

      @Unul. Da, bine se fac lucruri dar nu în ordinea priorităților normale dar nu conetază. Se fac, după care se strică după care iar se fac și iar le strică. Exemplul concret coronamentul digului de pe partea drepată a Someșului. Asta va fi a 4-a oară reparată după intervenția asta. Dar reține un lucru. Niciodată, dar niciodată orașul ăsta nu a avut atâtea fonduri disponibile ca acum. Asta nu e meritul lui. Tu știi ce buget avea orașul pe vremea lui Anderco sau al lui Illyes??? Ia sapă și după aia mai vorbim. Problema e calitatea. S-a făcut și parcul Cubic cum s-a făcut și aiai și totți copacii sunt uscați. Se lucrează pe borduri și trotuare dar peste tot se distruge spațiul verde. Pe unele străci pe borduriada asta s-au tăiat copaci sănătoși de tot! De copacul căzut peste mașină pe Horea să nici nu vorbim. Răspunde de astea cineva????

  5. Satmarean 1 Răspunde

    Faptele se vad nu rautatea unora. S-a vazut scorul la votare. Deci,satmarenii sunt multumiti, si pe buna dreptate. Restul sa nu se oboseasca sa ne plictiseasca cu parerile lor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.