Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

FOTO. Gest de omenie în Tășnad: Apă oferită trecătorilor într-un bloc din oraș

O persoană anonimă din Tășnad a impresionat comunitatea printr-un gest simplu, dar plin de semnificație. O femeie a povestit pe rețelele de socializare cum a descoperit într-un bloc din oraș o cană și un recipient cu apă, puse la dispoziția oricui are nevoie să-și potolească setea.

„Tot mai des ne întâlnim cu fel de fel de oameni care nu se sinchisesc sa dea nici bună ziua, darămite un pahar cu apa.
Azi am fost plăcut surprinsa, într-un bloc din orașul Tasnad am găsit o cana și un recipient cu apa de băut, care da dovadă că mai sunt oamenii care se gândesc și la cei care le trec pragul blocului și sunt însetați și doresc să-și potolească setea. Mult respect pentru acești oameni”, a scris femeia pe Facebook.

Inițiativa locatarului anonim a fost apreciată de cei care au văzut postarea, gestul fiind văzut ca un exemplu de bunătate și grijă față de cei din jur.

Un comentariu

  1. comentator Răspunde

    Pe căldurile astea asta era obligația primăriei și a societății de distribuire a apei potabile nu a unei persoane private. Într-o lună de zile cu călduri infernale asta nu le-a trecuty prin cap. Sau le-a trecut dar au considerat că astfel de acțiuni ar dăuna profitului firmei. Păi mai dați afară din lipitori atunci că mulți nici ei nu știu de ce iau banii! Sau acum nu se poate că aveți nevoie de ei că vin alegerile????? Dar repet, asta era obligație prin lege a autorității locale. Ca de obicei noi suntem pregătiți dar când e cazul suntem luați prin surprindere. Ca și Hofi în celebrul banc – de iarnă ne-am pregătit, la zăpadă nu ne-am așteptat???? 😱😱😱😢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.