Ultima actualizare: ieri, 20:25

Locale

FOTO. Se dărâmă primul bloc construit între case în Satu Mare!

Se dărâmă primul bloc construit între case în Satu Mare! Un excavator a început deja operaţiunea de demolare a structurii blocului ridicată în urmă cu mai mulţi ani pe str. Oradea din Satu Mare.

Potrivit informaţiilor PortalSM, urmează să mai fie demolate şi alte astfel de construcţii care nu au actele în regulă şi pentru care s-au iniţiat acţiuni în instanţă.

“Primul bloc pe care Primăria Satu Mare îl demolează după o decizie definitivă a instanțelor de judecată care au dispus demolarea”, a transmis primarul Kereskenyi Gabor pe Facebook.

demolare bloc

18 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Cat ati baut inainte sau in timpul redactarii acestei stiri?

  2. Satmarean 1 Răspunde

    Cine este proprietarul acestui bloc?

    • Fănel de la Vînju Mic Răspunde

      Unul Timerman. Dar ca să fie corectă informarea clădirea avea autorizație pentru P+2 dar a mai trântit acolo două mansarde deasupra fără nimic și a construit exact până pe mejda pe vecinului care iar nu e conform proiectului inițial. Se vede și în poze. Și așa este de pe puțin 15 ani dacă nu mai mult. Că și judecătorii trebuie să lucreze ceva până se finalizează judecata. 🤔😱😢 Pe asta se bazează mulți șmecheri când fac așa ceva că vecinii se vor plictisi. A se vedea în acest sens Catedral Plaza din București care după 18 ani tot stă fain și tot nu e demolat. Mai clară construcție ilegală ca aia ce mai vreți? Dar uite că stă!

  3. Sătmărean 1 Răspunde

    Adi ,,dezvoltatorul ” ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.