Ultima actualizare: ieri, 21:38

Locale

FOTO/VIDEO. Găurile din asfalt au fost ”reparate” cu… pietre și cărămizi. Localnicii sunt revoltați: ,,Drumul e distrus!”

Găurile din asfalt ce au apărut în localitatea Târșolț din județul Satu Mare au fost reparate cu… pietre și cărămizi. Drumul a ajuns să arate ca după bombardament după ce în localitate au avut loc lucrări la sistemul de canalizare. Oamenii sunt revoltați și cer ca problema să fie rezolvată de urgență, întrucât în acest moment în zonă riscul de producere a accidentelor este unul ridicat. 

,,Toți locuitorii sunt revoltați de starea drumurilor din comună, după lucrările de canalizare efectuate. (…)  Acest drum înainte a fost perfect, dar de când domnii au venit cu lucrările drumul este distrus. Oamenii își distrug mașinile, iar ambulanța ajunge cu greu la cei care au probleme”, a declarat, pentru PortalSM, unul dintre locuitorii comunei Târșolț.

O echipă a știrilor Kanal D a fost prezentă la Târșolț și a realizat un material video în care sunt prezentate problemele care pun în pericol viața cetățenilor și a celor care tranzitează comuna:

 

 

5 comentarii

  1. O-shan Răspunde

    Acuma ar trebui spus și că foarte mulți târșolțeni nu-și plătesc impozitele și că au declarat la primărie doar 5-10% din suprafața caselor pe care le au!
    Adevărul e că nici un primar nu a avut curajul să verifice cât de adevărate sunt declarațiile și să le ceară oamenilor să intre în legalitate!
    Prin urmare, primăria nu are fonduri proprii, decât ce primește de la CJ prin alocarea bugetară, ceea ce abia dacă ajunge pentru plata salariilor angajaților din primărie (era să zic familie)!

    • citizen Răspunde

      Întrebare către tine. Așa este. Dar câți primari a avut Târșolțul în afară de cel actual de la Revoluție???? Adevărul e că nu se vrea și ăștia afară s-au învățat doar cu drepturi nu și cu obligații. Acuma în perioada asta bate vântul prin sat, 90% iar sunt duși afară. Cu cine să comunici, pe cine să iei la rost, pe cine să verifici??? Că dacă acuma merge primarul să verifice veridicitatea datelor ce face? Sare gardul? Violează dreptul la proprietate?? Na să vezi tu atunci scandal monstru! Dar primarul e proaspăt reales, e dintre ei, e cu ei. Se lucreză cu marfa clientului – cum se spune. Dacă asta le trebuie apoi să nu se plângă.

  2. Calin Culcean Răspunde

    Adrian Cozma, hai cu live-ul pe Facebook

    • c-block Răspunde

      @Caline, primarul e penelist infinit mai vechi decât el. Tu chiar crezi că are voie???? Primarul de acolo era primar de la PNL când deputatul doar visa umed că odată va fi parlamentar. Deci ce zici de asta????

  3. Șerban Călin Răspunde

    Atât s-a putut! Mai votați PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.