Ultima actualizare: azi, 19:17

Locale

FOTO/VIDEO. Mobilizare pentru sinistrați. Voluntarii sătmăreni au ajuns în Galați, în zonele afectate de inundații

Mobilizare pentru sinistrați. Voluntarii sătmăreni au ajuns, vineri, 27 septembrie, în județul Galați, în zonele afectate de inundații și ajută pe oamenii greu încercați.

Un număr de 31 de voluntari din Satu Mare au pornit, joi seara, spre Galați, iar vineri dimineața au ajuns deja în zonele afectate de inundații. Sătmărenii se află în localitatea Cudalbi din județul Galați, iar în următoarele zile îi vor sprijini cu munca lor, dar și cu produse, pe oamenii de acolo.

Timp de câteva zile, voluntarii sătmăreni vor pune mâna la propriu la curățenie și reconstrucție, dar au pregătit și ajutoare. Au dus cu ei diferite produse care le sunt necesare și de mare folos oamenilor greu încercați din județul Galați: de la mâncare neperisabilă, apă potabilă, îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de curățenie și produse de igienă, până la pături, plăpumi, aragaz, lemne de foc și materiale de construcție.

Odată ajunși la fața locului, voluntarii sătmăreni au prezentat câteva imagini cu dezastrul lăsat în urmă de inundațiile devastatoare.

@portalsm

Voluntarii din Satu Mare au ajuns la Galați! Imagini cu dezastrul lăsat în urmă de inundații.

♬ sunet original – portalsm – portalsm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.