Ultima actualizare: azi, 12:10

Locale

Ionuț Stancovici și Caiac SMile, gest superb pentru persoanele cu dizabilități. Felicitați de Ministerul Familiei

Sătmăreanul Ionuț Stancovici și Asociația Caiac SMile au fost felicitați de Ministerul Familiei, după tot ce au realizat în această vară pe litoralul românesc: ,,Cu ajutorul vostru, persoanele cu dizabilități vor avea parte în continuare de vacanțe minunate pe litoral și se vor putea bucura de apa mării”.

Mai mult, cei de la Caiac SMile au decis să încheie sezonul estival cu un gest plin de bunătate: 𝐚𝐮 𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭 𝟕𝟎 𝐝𝐞 𝐦𝐞𝐭𝐫𝐢 𝐥𝐢𝐧𝐢𝐚𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐯𝐨𝐫 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥, 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐟𝐨𝐥𝐨𝐬𝐞𝐬𝐜 𝐬𝐜𝐚𝐮𝐧𝐞 𝐫𝐮𝐥𝐚𝐧𝐭𝐞 (𝐚𝐭𝐚̂𝐭 𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐫𝐢𝐜𝐞, 𝐜𝐚̂𝐭 𝐬̦𝐢 𝐦𝐚𝐧𝐮𝐚𝐥𝐞) 𝐬𝐞 𝐩𝐨𝐭 𝐝𝐞𝐩𝐥𝐚𝐬𝐚 𝐩𝐞 𝐩𝐥𝐚𝐣𝐚̆, 𝐩𝐫𝐞𝐜𝐮𝐦 𝐬̦𝐢 𝐮𝐧 𝐬𝐜𝐚𝐮𝐧 𝐩𝐥𝐮𝐭𝐢𝐭𝐨𝐫 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐀𝐠𝐫𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭 “𝐍𝐞𝐰 𝐏𝐚𝐫𝐚𝐝𝐢𝐬𝐞” 𝐝𝐢𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 𝐄𝐟𝐨𝐫𝐢𝐞 𝐒𝐮𝐝, locație în care Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse organizează taberele de vară pentru copiii și tinerii cu dizabilități.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse:

,,Asociația CaiacSMile a fost partener al MFTES în tabăra pentru copii și tineri cu dizabilități, unde au pus la dispoziție toată vara echipamentele și sprijinul logistic necesar pentru ca participanții să se bucure din plin de apa Mării Negre.

De asemenea, împreună cu Asociația Împreună pentru Viitor Constanța, Caiac Smile a pus la dispoziție pe parcursul verii scaune plutitoare pe plajele din Mamaia, Năvodari, Constanța, Eforie Sud, Saturn, Venus, Costinești și Eforie Nord. Toate aceste echipamente vor fi depozitate, urmând să fie folosite de către persoanele cu dizabilități și în sezonul următor!

Gestul vostru contează enorm și aduce un zâmbet pe chipul celor care au nevoie. Sunt recunoscătoare pentru generozitatea și bunătatea voastră!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.