Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

Maşină a Poliţiei Satu Mare, lovită de un şofer. Un poliţist a fost rănit, şoferul reţinut

Maşină a Poliţiei Satu Mare, lovită de un şofer. La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 01.40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe strada Zefirului din municipiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto de 31 de ani, din Satu Mare, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu o autospecială aparținând Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, care se afla parcată în afara părții carosabile.

Din producerea evenimentului a rezultat avarierea celor două autovehicule și rănirea unui bărbat de 28 de ani, agent de poliție în cadrul aceleiași instituții, care se afla în afara autospecialei.

Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat, la scurt timp, pe aceeași stradă.

Bărbatul de 31 de ani a refuzat atât testarea cu aparatele etilotest și drugtest, precum și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a unei eventuale alcoolemii sau a unor substanțe psihoactive.

Față de acesta, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției și refuzul sau sustragerea de la recoltare de mostre biologice.

SURSA: IPJ Satu Mare

4 comentarii

  1. Driver Răspunde

    Pe presasm scrie ca soferul vinovat conducea un BMW X5 inmatriculata in Anglia…..
    Credeam ca in septembrie deja s-au intors valoriile la cules sparanghel….

  2. Sătmărean 1 Răspunde

    Stau în micro 14 acum într-un amărât de apartament, la bloc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.