Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

Mobstar: Povestea lui Steli și Szabi, veteranii în industria PAL-ului și MDF-ului sătmărean

Steli și Szabi, doi dintre cei mai cunoscuți și respectați meseriași din industria PAL-ului sătmărean, cu o experiență cumulată de peste 20 de ani în prelucrarea PAL-ului, MDF-ului și a lemnului, își deschid propriul atelier de mobilă la comandă: Mobstar.

Câteva cuvinte de la Steli: „După mulți ani în care ne-am împărțit pe două fronturi, lucrând ca angajați și executând, în același timp, mobilă la comandă, ne-am luat inima în dinți și vrem să ne dedicăm 100% mobilei la comandă. Cumulat, eu și Szabi avem peste 20 de ani de experiență în domeniu, timp în care ne-am lovit de tot ce se putea. Cunoaștem pe de rost toate materialele, feroneriile și tehnologiile necesare pentru a crea orice tip de mobilier, în toate stilurile: modern, clasic, rustic, scandinav etc.”

Câteva cuvinte de la Szabi: „Trebuie să vă spun sincer că niciodată nu m-am simțit mai pregătit să fac un pas în cariera mea ca acum. Mi-am dedicat toată cariera profesională acestei meserii, iar pasiunea mea este mobila. Principalul avantaj, atât al meu, cât și al lui Steli, este că venim cu soluții, recomandări și oferim garanție pentru tot ce facem! Tot ce folosim ca materiale și tehnici de montaj a fost testat și validat ani și ani de zile.”

Mobstar vă stă la dispoziție pentru crearea oricărui tip de mobilier: bucătării, dressinguri, holuri, livinguri, dormitoare, sub deviza „Orice model, în orice culoare”. Ai o poză de pe Pinterest? O schiță de mână? Un proiect de la designer? Echipa Mobstar le poate realiza. Ne puteți contacta la numărul de telefon: +40 757 353 132.