Ultima actualizare: azi, 16:05

Locale

Pensiile se majorează de la 1 octombrie. Cozma: Am votat neimpozitarea pensiilor de până la 3.000 lei

Pensiile se majorează de la 1 octombrie, iar deputatul Adrian Cozma anunță că a votat neimpozitarea pensiilor de până la 3.000 lei. ,,Reforma pensiilor a fost începută și finalizată prin munca și eforturile PNL”, spune Cozma.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de Adrian Cozma:

,,Pensiile se majorează de la 1 octombrie! Am votat și am susținut alături de colegii mei din PNL neimpozitarea pensiilor de până la 3.000 lei. Reforma pensiilor a fost începută și finalizată prin munca și eforturile PNL, iar legea adoptată astăzi de Parlament va îmbunătăți viața tuturor pensionarilor, în special a celor cu pensii mai mici. Votul de astăzi este o dovadă în plus că numai PNL susține reformele adevărate și numai PNL contribuie în mod real la bunăstarea românilor”.


CITEȘTE ȘI:

14 comentarii

  1. Simina Răspunde

    Și noi am votat reducerea numărului de parlamentari!

  2. Vasy Răspunde

    Cica “PNL contribuie la bunastarea romanilor”…. Asta o fi mancat ceva stricat? Ce dreaq vorbeste??? Johanis Putzanstein nu-i de la PNL?

  3. Ciuciu Răspunde

    Bine mai Adi! Bravo! Dar cu pretul benzinei cum ramane? Cu un 5.80 as fi multumit cat de cat. Hai sa fie 5.50.

  4. Satmarean Răspunde

    Da Simina, asa este.
    Si ?
    Ne baga cineva in seama ?
    Pe de alta parte, asa cum au votat toti, ca o turma de oi, donarea unui sistem Hymars catre un alt stat, dupa ce poporul roman a platit aproape un miliard de dolari pe el , fara sa conditioneze aceasta donatie de ce ceva avantaje pentru Romania, votind fara sa stie ce fac , tot asa au votat si limita impozabila la pensii , la 3000 lei !
    Si donatia e nelegala, intrucit Constitutia interzice instrainarea unui bun apartinind proprietatii publice, si impozitarea este nelegala intrucit pensia nu este “venit” ci un “drept” al omului pentru care a contribuit o viata la Statul Roman !
    Asa ca , mai incet cu laudele…
    Asteptam alegerile dar in ziua de azi nu mai poti vota nici “impotriva” , ca nu prea ai cu cine !

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      În țara asta cineva sus acolo nici acum nu pricepe că penisa este un drept și nu un ajutor social. Apoi ca statul gestionează prost fondurile și le risipește pe altele nu e vina oamenilor care au cotizat an la rând. Alocația pentru copiii este un sistem de ajutor social iar pensia este ceva ce omul a lucrat și a plătit statului ca la bătrânețe să poată să primească pensie!!! Voi știți că în 2020 bugetul de pensii a închis anul financiar pe profit??? Și drept urmare în 2021 nu s-a mărit pensia deloc?????? Cel mai prost gestionar de finanțe ca să nu spun hoț e tocmai statul. Punct.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      …. bineînțeles că e “pensia”. Încă nu am terminat caveul. Scuze.

  5. c-block Răspunde

    @Satmarean, in momentul in care dulapul de la Cotroceni aka ficusul a indemnat votantii sa vina si sa voteze impotriva #ciumei rosii ca apoi tot el sa faca alianta intre ei pe mine si pe familia mea toata l-ati pierdut!! Asa ca Adisor poti socoti linistit din partea noastra minus 6 voturi fata de ce ai avut acum 4 sau de 5 ani! V-ati batut joc de oameni si de ce ati promis acum 4 sau 5 ani. Hai sa nu mai povestim de #Romania educata sau nici de #Romania lucrului bine facut. Deci la sfarsit de noiembrie sa stiti ca nici nu ma voi deranja sa ma duc sa votez! Va zice asta un un vechi liberal cu state vechi. Infinit mai vechi casi Adisor. Si vezi ca nu sunt singur. Este absolut indiferent pentru mine cine iese presedinte al tarii daca una zice apoi face tocmai pe invers. Deci Adisor nu te mai agita ca vezi ca transpiri degeaba pe caldura asta.

    • c-block Răspunde

      Si vezi Adi ca aici nici nu am pomenit nimic de promisiunile tale neonorate. Asta in frunte cu pretul la carburanti. Stiu ca nu de tine depinde dar atunci de ce ai promis in gura mare? Ca sa te afli in treaba degeaba? Prevestesc a trezire dura la realitate dupa numararea voturilor. Si atata vreme cat esti cap de lista foarte multi tocmai din aceasta cauza nu vor vota.

  6. ????? Răspunde

    Bun , dar pe cine sa-l votam ? Cine e canditatul capabil care ne salveaza de acest mincinisi ?

    • citizen Răspunde

      Bună întrebare că nu prea ai de unde alege. Că ce vine dinspre AUR e jale mare. Acolo ce vot se duce se cheamă vot risipit. Sunt niște păpușari în spate din ce îmi dau seama și care pe ici pe colo se întrezăresc care nu sunt străini de ce a fost înainte pe meleagurile noastre. Ba din contră. Vreți un alt fel de păpușari alde Coldea la butoane. Na atunci votați-i. Apoi să nu ziceți că nu vi s-a zis. Departe de ei să facă ce promit. Nici nu pot dar nici nu vor.

  7. Doru-Dorel Răspunde

    Fiind român voi vota cu UDMR. Nu mi-e jenă să scriu.
    Mă lipsesc de ce nație îi un politician doar să se miște ceva iar ungurii fac totuși destul de multe pt SM. Aici locuiesc și eu… Așa că merg cu ei într-o primă instanță

    • Liliana Lupașcu Răspunde

      Si eu votez cu UDMR ….ultimi 6-7 ani ma convins.
      Bravo lor …..sunt gospodari ,harnici ,cinstiti .

  8. Mircea Marghitas Răspunde

    Adrian Cozma, actualul preşedinte al PNL Satu Mare, este o beizadea din lumea mondenă  a judeţului Satu Mare care s-a făcut remarcat doar prin  eşecuri politice și profesionale, controverse  legate de implicarea sa în afaceri dubioase, legătura cu lumea interlopă, afacerişti controversaţi și prin apariții care nu-i fac cinste în presa de scandal.  Lumea din politică zice despre acesta că ar fi “pupila şi săgeata” lui Vasile Blaga, om cu greutate  în politica românească. Ca orice “săgeată” ţelul şi rolul lui este să ajungă acolo unde grupul de interese din jurul lui își dorește să fie instalat să își poată face afacerile bănoase pe banii statului. Trecutul lui este arhicunoscut, a trecut de la angajat în shop și traficant de țigări la avocat, apoi politician extrem de controversat băgat în tot felul de combinații ilegale. Se vorbește prin județ despre tunurile date de cei din jurul lui prin diverse manevre ilegale, despre afacerile îndoielnice și ilegale ale fratelui său, ale familiei sale, despre metodele de șantajare și anihilare a adversarilor în afaceri a protejaților săi. Folosește Parlamentul României pentru a face interpelări la comanda celor 3 oameni de afaceri și a unui politician în fața cărora stă în poziție de drepți și a căror ordine le execută întocmai. Ba chiar a ajuns să pună partidul PNL Satu Mare și primarii PNL la ordinea acestora. Pentru a-și obține preamărire și a-și ataca adversarii politici se folosește de lichelele din jurul său, șoferul și fotograful personal plătiți bineînțeles din banii statului român, un director penal  de instituție publică sătmăreană și vreo 3 băiețași de oraș, pe care i-a băgat în AUR, cărora le promite tot felul de funcții și afaceri.

  9. vadimT Răspunde

    Cozma, sa nu uiti sa scumpesti benzina, mai pune ceva accize pe el pt pensii speciale. Tot scade pretul. Daca nu bagai 80 de bani de la inceputul anului in pret, era destul de ok.
    La anu mai baga ceva, pul@ in unguroaica ta , care te-a nascut!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.