Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Pizzerie din Satu Mare, amendată cu 10.000 lei pentru nerespectarea normelor de siguranță alimentară

În perioada 6-13 septembrie 2024, inspectorii DSVSA Satu Mare au desfășurat 93 de controale în diverse unități alimentare din județ, printre care abatoare, piețe, magazine și unități de alimentație publică. În urma acestor verificări, o pizzerie din Satu Mare a fost sancționată cu o amendă de 10.000 lei pentru nerespectarea normelor sanitare veterinare și de siguranță alimentară, referitoare la ambalarea și etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare.

Această sancțiune face parte dintr-o serie de controale efectuate de DSVSA pentru a asigura respectarea legislației în domeniu și protejarea consumatorilor.

De asemenea, DSVSA a demarat controale tematice în cantinele școlare și preșcolare, pentru a se asigura că mesele servite copiilor respectă standardele de igienă și siguranță alimentară.

Instituția încurajează cetățenii să raporteze nereguli prin intermediul Call Center-ului pus la dispoziție: 0800826787 sau 0261715956.

6 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    Jumatate din ele ar trebui amendate sau inchise. Dar nah, suntem in Romania. Unii sunt mai egali ca altii.

    • Vasy Răspunde

      De unde ai scos asta cu jumatatea? Care jumatate? De sus? De jos? Din stanga? Nu veizi ca nu ne zice care pizzerie? Adica ii doare la banana de noi, mergeti cu copiii si mancati mai departe. Asta-i Romania.

  2. Borisz Răspunde

    Corect spus Vasy! De ce nu ne zice numele.pizzeriei??? Deja de kfc stim ca se serves aripioare cu viermi, sa mai aflam si de altele!!

  3. comentator Răspunde

    Acest articol așa cum este nu are nici un rost. Adică ca să traduc undeva în Europa veterinarii am amendat o pizzerie pentru ceva. Care este utilitatea informaței pentru cititor??? Asta mă întreabă un prieten foarte curios. Că de nu se află concret cine și de ce altfel ați umplut paginile virtuale ale ziarului. Absolut degeaba.

  4. Ovi Răspunde

    O sa va zic ce cu articolul asta : e comunicat de presa pentru care asa-zisul jurnalist a făcut un copy-paste. Autorul articolului este un PAPAGAL, nu jurnalist – părerea mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.