Ultima actualizare: azi, 16:05

Locale

Satu Mare găzduiește World Music Festival în weekend: 3 zile de muzică și cultură internațională

În perioada 6-8 septembrie 2024, Satu Mare devine centrul diversității culturale și muzicale prin cea de-a treia ediție a World Music Festival. Evenimentul, organizat de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, va aduce pe scenă artiști de renume internațional, într-un spectacol unic desfășurat în parcul din jurul Turnului Pompierilor.

Festivalul va cuprinde trei zile pline de ritmuri eclectice și culori muzicale, aducând laolaltă 6 artiști din diferite colțuri ale lumii. Programul începe vineri, 6 septembrie, cu o seară dedicată francofoniei muzicale, când publicul se va putea bucura de concertele susținute de Tan2em și Karpatt din Franța, urmate de un after party special, asigurat de Melomenuții (Sugár & D’Jhu).

Sâmbătă, 7 septembrie, scena va fi animată de Anima Sound System din Ungaria și renumita Fanfara Ciocărlia din România, promițând o seară vibrantă de muzică balcanică și est-europeană. Duminica, 8 septembrie, va aduce în prim-plan ritmuri afro-americane, latino-americane și caraibiene, cu trupe precum SuRealistas din Italia și El Flecha Negra din Germania.

Fiecare zi de festival se va încheia cu after party-uri până târziu în noapte.

Participarea la toate concertele este gratuită, oferind sătmărenilor și vizitatorilor ocazia de a experimenta o călătorie muzicală globală fără a părăsi orașul.

4 comentarii

  1. pop Răspunde

    VA ROG DIN TOATA INIMA SA VA POCAITI SI SA VA INTOARCETI LA DUMNEZEU CU TOATA INMA SI CERETI DE LA DOMNUL SA NE TRIMITA PLOAIE CACI AVEM MARE NEVOIE DE EA. PRIN ATATEA SPECTACOLE MUZICALE ATRAGE MAI MULT MANIA LUI DUMNEZEU CA IN VREMEA SODOMEI SI GOMOREI, AR TREBUI SA TINETI CONT SA NU DATI DRUMUL LA DIFUZOARE LA MAXIM DUPA LASAREA SERII CACI NU LA TOATA POPULATIA DIN ORAS II CONVINE SA FIE BRUIATI PANA NOAPTEA TARZIU CU MUZICA DRACEASCA, ALTEL NU POT SA O NUMESC CACI SATANA SE BUCURA DE TOTI CARE O ACCEPTA. AM SA FAC SESIZARE SI LA PRIMARIE SA SE PUNA O ORA LIMITA, CACI SANT BATRANI ,BOLNACI ,COPII MICI CARE SANT DERANJATI DE MUZICA GALAGIOASA CARE O FACETI!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Vasy Răspunde

    No si tu cu muzica draceasca… mania lui Sefu’. Sodoma si Gomora, tu esti din ala vesnic speriat. Iti recomand o bere sa te relaxezi, nu-i dreaq asa de negru cum se zice dar nici Boss-ul Cel Mare nu se enerveaza ca un copil, relax, poti sa asculti muzica sau sa inchizi geamurile, nu te pandeste Boss-ul ca nu cumva sa asculti muzica, ce ai hei? Paranoia ?

  3. ANONIMUS Răspunde

    Să meargă la acest eveniment destepții care organizează de la G.M Zamfirescu cu conducătorul lor.
    Din 100 de persoane sunt 10 care sunt interesanți de acest eveniment…sincer
    👎👎👎👎

  4. io Răspunde

    așe!
    trebe să ne cultivăm cultura muzicală.
    numa băgaț de-aieste cât de multe.
    să v-auzîm sănătoși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.