Ultima actualizare: azi, 21:26

Locale

Tânăra înecată în Someș | Poliția Satu Mare: Cadavrul nu prezintă urme vizibile de violență

Cadavrul tinerei scoase din apele Someșului nu prezintă urme vizibile de violență, au precizat, vineri, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare. De asemenea, polițiștii anunță că identitatea tinerei nu a fost încă stabilită.

Ce spune poliția:

La data de 13 septembrie, în jurul orei 14.41, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în râul Someș se afla o posibilă persoană înecată. Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, de aproximativ 20 ani.

Identitatea acesteia urmează a fi stabilită. La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical care a constatat decesul persoanei în cauză. Cadavrul nu prezintă urme vizibile de violență. A fost transportat la SJML în vederea stabilirii cauzei decesului. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea identității femei și a condițiilor, împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

5 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Prea multi imigranti se plimba pe malul Somesului. Cei care mergeti cu animalele de companie sa va jucati cu ele, stiti mai bine cum se plimba negroteii in haita pe acolo.

  2. 😢 Răspunde

    Aviz salvatorilor. Cei care tot încearcă să se arunce în apă tot reușesc până la urmă. Țineți minte pe ăla care se tot aproape-arunca de pe podul Golescu??? Na, până la urmă i-a reușit și lui. 😱😱😱😱😢La care i se pune pata ca să încheie socotelile 90% dintre cazuri nu-i scoți din cap asta. Nu eu zic asta ci statisticile oficiale. Că majoritatea sunt la mai multe încercări până să …… Asta e. E foarte trist drept dar nu ai ce face.

  3. Satmarean 1 Răspunde

    Este o performanta sa te ineci acum in apele Somesului la cat de mic este!

    • aa Răspunde

      Un prieten a masurat cu barca cu sonar , cand a fost apa cea mai mica, la sfarsitul lui august. In unele zone avea si peste 4 metri!

      • sonarul p@lii Răspunde

        Auzi, nu te mai uita atâta după fundul paharului că vezi ce pățești și vorbești aiurea. Imediat visezi vapoare pe Someș la Satu Mare. mai bine culcă-te. 😱🤔😮🤣🤣🤣🤣🤣 Și nu tot te mai du pe Someș la pescuit că peștele ăla nici mâța nu o mănâncă că pute a mâl de-ți mută nasul din loc. Sau pleci la peța de gura nevestei??? Zi așa omule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.