Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

VIDEO. Găuri în asfalt într-o localitate din județ. Oamenii, revoltați: ,,Își bat joc de banii publici”

Găuri în asfalt într-o localitate din județul Satu Mare. Oamenii sunt revoltați și vorbesc despre lucrări făcute de mântuială: ,,Așa își bat joc de banii publici”, a spus un localnic, pentru PortalSM.

Este vorba de lucrările de asfaltare din comuna Târșolț, județul Satu Mare, acolo unde, spun oamenii, totul se face pe repede înainte și extrem de prost. Unul dintre localnici ne-a trimis câteva imagini pe adresa redacției, în care se pot observa inclusiv găuri uriașe în asfalt.

,,Așa își bat joc de banii publici cei ce conduc comuna Târșolț. Să vadă lumea ce umplutură au făcut și cum au pregătit terenul pentru asfaltare”, a declarat bărbatul.

Iată imaginile:

4 comentarii

  1. drumar Răspunde

    Voi l-ați ales pe primar și voi îl țineți în brațe! În altă ordine de idei dacă se asfaltează peste asfaltul vechi asta se întâmplă pentru că drumul nu are fundație cum ar trebui. Că acum 30 – 40 de ani voi nu circularăți cu tancuri prin sat. Așa este? Păi cum să reziste???? Apoi mai și și faza că gaura în asfalt e hăpt lângă o gură de canal. Și cum voi nu aveți servicii “minunate” prestate de către Apaserv decât de niște ani puțini, probabil lucrările de branșare nu sunt perfect etanșe și se spală bruma aia de fundație din zona gurii de canal. Așa se lucrează pe la noi. Se face ceva apoi musai trebuie iar intervenit să se corecteze sau aceea lucrarea distruge ceva în zonă ce trebuie reparat. Alt proiect, alți bani. Ce minunat, nu? Așa că țineți-o tot așa cu votatul că vedeți unde duce!!!! 🤔😱😱😱😱😱😱😱😢😢😢 Dar nu am cui spune asta. Majoritatea dintre voi iar sunteți duși pe la France. Mai puțin acest reclamant. Atenție, nu am spus că nu are dreptate cu reclamația! Dar primarul nu are ce face dacă așa i s-a trântit proiectul că se așterne un covor asfaltic peste cel existent pe post de reparație. Că cine a făcut proiectul e de vină. Mai mult ca sigur nici nu a fost afară. Ar trebui să terminăm odată cu proiecte făcute din birou că vedeți unde duce!!!! Ne furăm căciula singuri.

  2. io Răspunde

    iși bat joc.
    nimic nou.
    o fac de 34 de ani.

  3. Calin Culcean Răspunde

    Adrian Cozma, hai cu un live

    • c-block Răspunde

      Nu se poate că-i primar liberal că state mult mai vechi în partid decât el. Așa că nu are voie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.