Ultima actualizare: azi, 20:34

Locale

A fost ales noul viceprimar din Bixad. Mircea Govor și europarlamentarul Cârciu, prezenți la eveniment

Președintele Partidului Social Democrat (PSD) Satu Mare, Mircea Govor, și europarlamentarul Gheorghe Cârciu au fost prezenți, sâmbătă, la Bixad, acolo unde a avut loc alegerea noului viceprimar al comunei. ,,Bixad are oportunitatea de a se dezvolta prin inițiativele propuse, menite să aducă beneficii durabile pentru toți cetățenii”, spune președintele PSD Satu Mare.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de Mircea Govor

,,La invitația doamnei primar al comunei Bixad, Cornea Lenuța Titiana, am avut deosebita plăcere de a participa, alături de europarlamentarul Gheorghe Cârciu, la un moment important pentru comunitatea locală—alegerea noului viceprimar, Vida Dumitru, din partea PSD, cu unanimitatea voturilor tuturor consilierilor locali.

Doamna Cornea Lenuța Titiana, aflată la primul său mandat de primar, a demonstrat din nou determinarea și profesionalismul care au marcat activitatea sa, inclusiv în perioada în care a fost vicepreședintă a Consiliului Județean Satu Mare. Viziunea sa pentru dezvoltarea comunei Bixad se concretizează prin proiecte menite să aducă beneficii reale pentru viitorul comunității.

Alături de europarlamentarul Gheorghe Cârciu, un susținător dedicat al comunității locale, Bixad are oportunitatea de a se dezvolta prin inițiativele propuse, menite să aducă beneficii durabile pentru toți cetățenii. Felicitări noului viceprimar, Vida Dumitru, și tuturor consilierilor prezenți, pentru această alegere unanimă, care reflectă unitatea și încrederea în echipa PSD de la Bixad”.

3 comentarii

  1. surprize-surprize Răspunde

    Asta se cheamă că de siguranță s-a asistat la înscăunare ca nu cumva să fie ceva mișcări în front de ultim moment sau alte surprize. 🤔😉

  2. Varu Răspunde

    Ce de maneliști frateeee!!! Uitați vă la ei cum sunt îmbrăcați!

  3. Varu Răspunde

    Nu-l văd pe Finta,siz Ianoș,este cel mai mare acționar din Bixad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.