Ultima actualizare: ieri, 20:04

Locale

Adrian Cozma a câștigat procesul cu Florin Gal. Ce despăgubiri trebuie să primească

Adrian Cozma a câștigat procesul cu Florin Gal. Deputatul sătmărean va trebui să primească o despăgubire de 10.000 de lei ,,pentru acțiuni defăimătoare”.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de Adrian Cozma:

,,În activitatea mea politică, desfășurată la nivelul județului Satu Mare, am avut întotdeauna, ca obiectiv principal, să constitui o alianță politică formală sau informală, care să unească toate forțele democratice nemulțumite de abuzurile și discriminările practicate de administrația PSD-UDMR.

Uneori, răspunsul față de acest demers legitim a depășit cu mult limitele legii și bunului simț și am speranța că astfel de acțiuni de intimidare nu vor mai fi continuate în viitor. Unii m-au amenințat voalat, alții mi-au împușcat câinele și mi-au amenințat familia, iar o altă categorie, de pseudo-politruci, cu frustrări determinate de diferite cauze, m-au calomniat grosolan pe toate canalele media. Printre cei din urmă se află și acest individ, cu profil îndoielnic, pe numele lui, Florin Gal, care nu face decât să execute comenzile PSD-UDMR împotriva oricărei persoane care are (alte) idei, credințe și valori.

Bineînțeles că, în ceea ce mă privește, pentru a evita escaladarea unui conflict, de fiecare dată am încercat să explic, să abordez în mod pacifist discuțiile contradictorii cu cei foarte înverșunați, să caut calea medierii și doar ca ultimă acțiune să mă adresez autorităților competente.

În cazul domnului Gal, dialogul civilizat nu a putut fi posibil, el defăimându-mă în mod constant pe rețelele sociale, concomitent cu momentele în care devoalam acțiunile obscure ale administrației PSD-UDMR. Iată-ne acum cu o sentință definitivă a instanței supreme, Înalta Curte de Casație și Justiție, care a condamnat acțiunile desfășurate de acesta împotriva mea și a dispus să-mi achite despăgubiri.

Sper ca, pe viitor, activitatea politică a județului să se poată desfășura atât în spiritul, cât și în litera legii, precum și fără acte de violență fizică sau de limbaj, ori hărțuiri prin mijloacele de comunicare în masă sau de altă natură”.

7 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Cu drept de apel in 30 de zile. Adica …?

  2. c-block Răspunde

    Ei și câd erați amândoi în pedele cum era deputatule???? No zi amu ceva! Sau iară avem memorie selectivă?

  3. Adrian Cozma Răspunde

    Sentința nu este definitivă, deci nu a câștigat nimic!.

    • Johny Răspunde

      Băi! Ești prost!!!
      Acesta sentința a rămas definitivă la Înalta Curte de Casație și Justiție!
      Așadar, MARȘ!

  4. Pdl Răspunde

    Colegi de cataramă !!! Marș nemernicule

  5. Varu Răspunde

    Cine ia fost avocat? dacă se reprezenta singur sigur pierdea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.