Ultima actualizare: azi, 21:58

Adrian Cozma
Locale

Adrian Cozma: Camera Deputaților a adoptat legea care rezolvă deficitul de medici din UPU

Deputatul PNL Adrian Cozma a anunţă că la nivelul Camerei Deputaţilor s-a votat, astăzi, legea care rezolvă deficitul de medici din UPU.
“Astăzi, Camera Deputaților a adoptat legea pe care am inițiat-o alături de colegii din PNL, care rezolvă deficitul de medici din Unitățile de Primiri Urgențe. Astfel, UPU din spitalele regionale sau judeţene care dispun de resurse suplimentare vor putea sprijini UPU din spitalele judeţene aflate pe raza teritorială a altor judeţe, unde există deficit de personal medical. Mai mult decât atât, UPU din spitalele regionale sau judeţene vor putea asigura componenta medicală operativă pentru serviciile publice de salvamont sau de salvamont-salvaspeo, în misiunile specifice de salvare. Sunt două măsuri importante susținute de Partidul Național Liberal, care vor scurta termenele de intervenție și vor contribui decisiv la salvarea de vieți”, a declarat Cozma.

10 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Fix înainte de alegeri rezolvă el. Ha,Ha,Ha Degeaba se da lege dacă se blochează intenționat angajările pentru că țara este pe butuci

  2. Rosca Răspunde

    Io zic ca iniativa nu rezolva apsolut nimic! Nese semi fogd meg iol

  3. Gheorghe Răspunde

    Adică vor lua medici din alte județe, le vor spune în ultimul moment că de mâine trebuie sa mergi 2 luni din Constanta la Satu Mare🤣. Individul nu își dă seama de această idioțenie? Țara este in colaps economic, din cauza asta nu sunt angajati medici!!! Trebuie plătită cazare in plus, masă și diurnă!

  4. doctor Răspunde

    🤣🤣🤣🤣🤣Bun. Dar spune tu care te bagi în tot și în toate unde sunt acele spitale regionale???????? 😮 Aștept curios răspunsul. Nu o să se facă nimic. Eventual câteva cadre prin această lege sau ordin vor avea posibilitatea să se deplaseze la alt spital cu tot cu catrafuse. Asta ai făcut. Dar va fi numeric ceva nesemnificativ. Adică un medic aici, un medic la celălalt. Că știi de ce? Că din start nu sunt destui medici!

  5. Varu Răspunde

    Da unde dracu sunt miile de medici cu care se laudă statul

  6. Varu Răspunde

    Pe avortonul ăsta îl mai bagă cineva in seamă?

  7. Sorin Răspunde

    ….așa și ce merite ai tu înafara de faptul că ai ridicat mâna…..o labă tristă și nimic semnificativ din partea ta doar praf in ochi cum ne-ai învățat de fiecare dată când ne-ai aruncat povești frumos împachetate și fără nici i finalitate pentru prostime!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.