Ultima actualizare: azi, 14:13

Adrian Cozma PNL
Locale

Adrian Cozma: PNL e al 2-lea partid la parlamentare și candidatul său intră în turul 2

Puterea organizatorică și logistica PNL nu sunt influențate de participarea sau nu a Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale, a declarat deputatul Adrian Cozma, vicepreședinte al liberalilor, luni, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac.

Întrebat despre decizia CCR de a anula candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale, Adrian Cozma a spus: „Părerea mea personală, având în vedere experiența de la Satu Mare, pe noi, la Satu Mare, nu ne încurcă și nici nu ne ajută că participă sau nu în alegeri doamna Șoșoacă, ca să fiu foarte sincer, pentru că nu ia din electoratul nostru, acest lucru este clar. Dacă există niște studii comandate de partide pentru prezidențiale prin care unul sau altul este ajutat de acest context, eu nu știu de ele, (…) participarea doamnei Șoșoacă, dacă ajută sau nu PSD, asta nu știu”.
„Eu am un studiu care spune că 1.182 de primari liberali și 12 președinți de consiliu județean, și peste 11.000 de consilieri plus experiența alegerilor locale, pot să vă asigur că Partidul Național Liberal e al 2-lea partid la parlamentare și, cu siguranță, candidatul Partidului Național Liberal intră în turul 2”, a adăugat liberalul.

„Puterea organizatorică și logistica Partidului Național Liberal nu sunt influențate de participarea sau nu a doamnei Șoșoacă. Eu cred mai degrabă că, într-adevăr, interesul PSD este să vorbim despre aceste lucruri pentru că așa vorbim de Șoșoacă, și nu, de exemplu, de diploma de Bacalaureat a domnului Ciolacu și legăturile cu Omar Hayssam”, a mai spus Adrian Cozma.

9 comentarii

  1. Calin Culcean Răspunde

    Vise!

  2. vadimT Răspunde

    tot una cine castiga, numai tu sa dispari ! Ai auzit ce a zis CTPopescu?, voteaza cu UDMR. Poate si tu, dar mama ta sigur.

  3. Mircea Marghitas Răspunde

    Adrian Cozma, actualul preşedinte al PNL Satu Mare, este o beizadea din lumea mondenă a judeţului Satu Mare care s-a făcut remarcat doar prin eşecuri politice și profesionale, controverse legate de implicarea sa în afaceri dubioase, legătura cu lumea interlopă, afacerişti controversaţi și prin apariții care nu-i fac cinste în presa de scandal. Lumea din politică zice despre acesta că ar fi “pupila şi săgeata” lui Vasile Blaga, om cu greutate în politica românească. Ca orice “săgeată” ţelul şi rolul lui este să ajungă acolo unde grupul de interese din jurul lui își dorește să fie instalat să își poată face afacerile bănoase pe banii statului. Trecutul lui este arhicunoscut, a trecut de la angajat în shop și traficant de țigări la avocat, apoi politician extrem de controversat băgat în tot felul de combinații ilegale. Se vorbește prin județ despre tunurile date de cei din jurul lui prin diverse manevre ilegale, despre afacerile îndoielnice și ilegale ale fratelui său, ale familiei sale, despre metodele de șantajare și anihilare a adversarilor în afaceri a protejaților săi. Folosește Parlamentul României pentru a face interpelări la comanda celor 3 oameni de afaceri și a unui politician în fața cărora stă în poziție de drepți și a căror ordine le execută întocmai. Ba chiar a ajuns să pună partidul PNL Satu Mare și primarii PNL la ordinea acestora. Pentru a-și obține preamărire și a-și ataca adversarii politici se folosește de lichelele din jurul său, șoferul și fotograful personal plătiți bineînțeles din banii statului român, un director penal de instituție publică sătmăreană și vreo 3 băiețași de oraș, pe care i-a băgat în AUR, cărora le promite tot felul de funcții și afaceri.

  4. alin Răspunde

    adisor bucura-te ca ti-ai mai aranjat inca un mandat,pnl nu mai este de mult un partid ,este o adunatura de vagabonzi in frunte cu tine, care nu urmaresc altceva de cat jefuirea tarii, nu veti castiga nici o presedentie, memoreaza cuvintele mele!

  5. c-block Răspunde

    Stimabile deputat. Te rog adu-ți aminte ce ai înfăptuit cu campania electorală internă ca să-l promovezi pe Câțu și ca să ce???? Care a fost rezultatul? Unde e Câțu acum? Exact ca și la scăderea promisă a prețului carburanților. Nici nu ești tu supozitor. Tu ești direct un zero la pătrat care votează la dictare. Păcat că ești primul pe listă și atâta tot o să se strângă ca să-ți faci un nou mandat. Pe care îl vei prezenta ca și victorie chiar dacă nu vei lua nici jumate din voturile de acum 4 ani. În această ordine de idei te invit să-l studiezi pe managerul Manchester United, Eric ten Haag. ȘI acolo echipa merge de doi ani în cap în jos (momentan e pe locul 14) dar managerul este supermulțumit.

  6. Marius Groza Răspunde

    Adrian Cozma este cel mai bun politician din istoria judetului Satu Mare

  7. satmarean Răspunde

    intre cozma si govor, aleg cozma cu doua maini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.