Ultima actualizare: azi, 21:45

scandal
Locale

Agent de pază trimis în judecată. A bătut clientul unui local

Un agent de pază din Satu Mare a fost trimis în judecată sub acuzația de purtare abuzivă, după ce a agresat fizic un client în timpul unui incident desfășurat pe terasa unui local din municipiu, în noaptea de 14 spre 15 octombrie 2023. Potrivit rechizitoriului întocmit de Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare, incidentul a avut loc în jurul orei 01:30, pe terasa unui local din centrul orașului, iar în cursul săptămânii trecut a ajuns în faţa instanţei.

Potrivit informaţiilor PortalSM, în noaptea respectivă, victima, însoțită de un prieten, s-a aflat pe terasa localului, unde a consumat mai multe beri. La un moment dat, victima a avut o discuție contradictorie cu un alt client de sex masculin. În contextul acestei discuții tensionate, a intervenit agentul de pază al localului, inculpatul în cauză, angajat al unei firme de securitate private.

Conform declarațiilor martorilor și ale victimei, după intervenția agentului, persoana vătămată s-a întors la masa sa fără a mai continua discuțiile contradictorii. Însă, la scurt timp după ce victima și prietenul său s-au așezat la masă, agentul de pază s-a apropiat din nou de ei. Fără avertisment, agentul l-a lovit pe client de mai multe ori cu pumnii în zona feței, până când acesta a căzut la pământ.

Victima a necesitat îngrijiri medicale

Prietenul victimei, care a fost prezent la masă, a confirmat cele relatate, adăugând că, după ce victima a fost lovită și căzută la pământ, agentul a continuat să îl agreseze. La reproșurile martorului, agentul de pază i-ar fi răspuns amenințător, întrebându-l dacă „poate vrei să te lovesc și pe tine”. Temându-se de reacția violentă a agentului, martorul a părăsit terasa localului și a luat legătura telefonic cu victima, care i-a confirmat ulterior că a fost transportată la spital.

După agresiune, victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare, unde a rămas internată în secția ORL până în data de 19 octombrie 2023. Examinările medicale au confirmat prezența unor leziuni traumatice, care au necesitat 14-16 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Certificatul medico-legal a relevat faptul că leziunile au fost produse prin lovire cu un corp dur.

Inculpatul, audiat în calitate de suspect, a susținut că a intervenit deoarece a perceput un comportament agresiv din partea victimei, menționând că a crezut că acesta ar fi intenționat să-l lovească cu o sticlă de bere. Totuși, în declarația sa, inculpatul a recunoscut că l-a lovit pe clientul localului, dar nu și-a exprimat regretul pentru fapta comisă.

În urma incidentului, victima s-a constituit parte civilă, cerând despăgubiri materiale de 50.000 de lei și 10.000 de euro pentru daune morale.

Urmează ca Judecătoria Satu Mare să se pronunţe.

Un comentariu

  1. Vasy Răspunde

    Apoi daca atunci sa crezut Jackie Chan si a impartit pumni, apoi acuma sa se creada si Elon Musk si sa plateasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.