Ultima actualizare: azi, 21:45

Locale

FOTO. Bani pentru rețele de gaze naturale pentru comuna Pișcolt. Proiect de peste 9 milioane lei

Comuna Pișcolt din județul Satu Mare primește bani pentru rețele de gaze naturale. Valoarea totală a proiectului este de 9,676,409.75 de lei, sursa de finanțare fiind Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

În prezența ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Veștea, primarul comunei Pișcolt, Cosmin-Vasile Varga, a semnat, astăzi, contractul de finanțare cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației pentru implementarea proiectului “Înființare rețea de distribuție gaze naturale și branșamente în loc. Resighea și Scărișoara Nouă, comuna Pișcolt, județul Satu Mare”.

,,Mă mândresc cu faptul că Partidul Național Liberal Satu Mare are edili locali atât de preocupați de dezvoltarea comunităților locale și de atragerea tuturor fondurilor nerambursabile care le sunt puse la dispoziție pentru investiții! Domnule primar, vă doresc mult succes în derularea contractului și la cât mai multe proiecte în noul mandat!”, este mesajul transmis de deputatul Adrian Cozma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.