Ultima actualizare: azi, 11:19

Locale

FOTO. ,,Mânuțe mici, fapte mari”. Copilașii au ”îmbrăcat” un copac și îi ajută pe nevoiași să se protejeze de frig

Astăzi, Grădinița Adventistă cu Program Prelungit „Albinuța” a organizat cea de-a doua ediție a proiectului caritabil „Mânuțe mici, fapte mari”, în cadrul programului Săptămâna Altfel. Evenimentul, desfășurat cu sprijinul părinților, copiilor și al educatoarelor, a avut loc în comuna Halmeu, unde toți participanții au contribuit la „îmbrăcarea” unui copac special.

Copiii, ținându-și părinții de mână, au așezat cu grijă haine, fulare și căciuli pe ramurile sau trunchiul copacului, simbolizând grija și solidaritatea față de cei mai puțin norocoși. Astfel, înainte de venirea iernii, cei nevoiași vor putea găsi aici lucrurile de care au nevoie pentru a se proteja de frig.

Acțiunea a avut loc cu acordul Primăriei, care sprijină astfel de inițiative menite să aducă un plus de căldură și solidaritate în comunitate. Grădinița „Albinuța” își propune, prin acest proiect, să inspire copii și părinți deopotrivă, să își ajute semenii și să devină un exemplu de empatie și implicare socială.

Imaginile surprinse vor reda momente pline de emoție, când părinți și copii au lucrat împreună pentru o cauză nobilă, dovedind că faptele mari pot fi făcute cu mânuțe mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.