Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

FOTO. Protest de Ziua Armatei, în municipiul Satu Mare: ,,Destul cu umilința!”

Protest de Ziua Armatei, în municipiul Satu Mare. Rezerviștii sătmăreni s-au mobilizat vineri după-masa, 25 octombrie, și au protestat în timpul manifestărilor dedicate Zilei Armatei Române.

Cadrele militare în rezervă și retragere au protestat de Ziua Armatei Române, cerând încetarea discriminării în privința drepturilor legale. Structurile asociative ale cadrelor militare în rezervă și retragere din Sistemul Național de Apărare și Ordine Publică (SNAOPSN) din județul Satu Mare au manifestat în tăcere de Ziua Armatei Române, pentru a atrage atenția asupra discriminării dintre militarii în activitate și cei rezerviști în ceea ce privește acordarea drepturilor legale care li se cuvin acestora din urmă.

,,Destul cu umilința”, ,,Stop discriminării militarilor rezerviști” sau ,,Suntem în vârstă, dar nu fricoși”, sunt doar câteva dintre mesajele scrise pe pancarte.

13 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Să nu confundăm milițienii securiștii și gardienii de pușcării cu militarii! vă rog puțin respect pentru militari.Si nu va mai plângeți atâta,aveți cele mai nesimțite pensii din Romania, bineînțeles în afară de superspecialii de magistrați.Asa că dacă nu vă convine vă puteți angaja la privat.Pe de altă parte va pensionat statul român la 50 de ani și tot nu vă place.

  2. Varu Răspunde

    Multă nesimțire din partea voastră.La acest protest am văzut doar foști milițieni și gardieni de pușcării.

  3. Unchiu Răspunde

    Văru vezi-ți tu de oalele tale nu tăt clămpăni de-a proasta zilnic !!! Marș draqu !!!

  4. xpert86 Răspunde

    vărul, te înțeleg ca tu faci parte din categoria persoanelor inapte sau cu handicap care au beneficiat de scutirea stagiului militar, dar lasă răutatea asta ca o să crăpi de invidie!!!!🤬🤬🤬🤮🤮🤮

  5. Varu Răspunde

    Eu chiar am fost militar activ,și știu cu ce se mănâncă.Dar eu nu m-am referit la militari.Politistii nu sunt militari,voi sunteți funcționari cu statut special, așa că nu mai manipulați oamenii.

    • nutu Răspunde

      @Varu:precis faci parte dintre cretinii din MApN conduși de handicapatul oligofren Balazs Gyorgi!

  6. Satmarean 1 Răspunde

    @Varu,ai fost tu militar cum sunt eu popa,pt ca daca ai fi fost nu are cum sa te multumeasca situatia actuala, ori ai fost si ai primit a treia cizma de incompetent ce erai. In acele poze ,,acei militieni si gardieni ” cand au trecut in rezerva erau militari nesimtitule. Acum cei care se pensioneaza trec in rezerva tot cu grad militar,asa ca sa stii. Dar cred ca rautatea de ar durea….nu ai mai avea chef sa scri prosti.

  7. gelu Răspunde

    In ce teatre de operatiuni au luptat acele bunicute? E de noaptea mintii cum bucatarese,secretare si telefoniste care au fost inrolate sub mantia larga a armatei si care au iesit in pensie cand alte femei obisnuite nici nu visau,vin si cer cu tupeu pensii ca de combatanti in Afganistan sau Libia!

  8. Satmarean 1 Răspunde

    @ Gelu. Nu ai facut tu legile. Si acei pe care îi enumeri tu daca au avut grad militar au avut aceleasi interdictii. O armata ca sa fie eficienta ard in spate si multa ligistica,dar nu cred ca pricepi tu multe,doar comentezi.

  9. Varu Răspunde

    Lasă că vine Simion ,și o să vedeți voi circ,circ pe care tot voi l-ați provocat.

  10. Varu Răspunde

    Nu aveți sânge în instalație să protestați legal, ați stat în umbră de ziua armatei cu acele sloganuri penibile.Rusiniiiiiiiica

  11. Satmarean 1 Răspunde

    @ Varu. Daca ai fi fost o persoana informata sau un fost militar activ asa cum ai spus,dar ai mintit ,ai fi stiut de ce au protestat doar asa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.