Ultima actualizare: azi, 15:53

Locale

FOTO. Razii de amploare ale Poliției în județul Satu Mare. Mașini verificate, persoane legitimate și amenzi

Razii de amploare ale Poliției în județul Satu Mare. Au fost verificate mașini, peste 150 de persoane au fost legitimate și s-au dat amenzi de zeci de mii de lei.

Ce spune poliția:

În cursul zilei de 17 octombrie, polițiștii sătmăreni au desfășurat o acțiune în sistem integrat, de tip ,,razie”, în municipiul Carei, precum și pe drumurile naționale și județene aflate în zona de competență. La această acțiune au fost angrenate structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, criminalistică, Biroul pentru Protecția Animalelor, precum și jandarmii sătmăreni și polițiștii de frontieră.

Activitățile polițienești au vizat depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, combaterea traficului de substanțe interzise, combaterea traficului de persoane, a infracțiunilor silvice sau depistarea persoanelor care comit abateri la regimul rutier.

În urma acțiunii au fost legitimate peste 150 de persoane și verificate peste 40 de autoturisme, prin intermediul aplicației e-DAC. Polițiștii au aplicat 86 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 35.000 de lei.

De asemenea, în cadrul acțiunii fiind luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce în cazul a 3 conducători de autoturisme pentru nerespectarea regimului legal de viteză și efectuarea unei manevre necorespunzătoare de depășire.

Activitatea face parte dintr-o serie de măsuri continue luate de Poliția Română, pentru a menține un climat de ordine și siguranță publică și a descuraja fenomenul infracțional.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.