Ultima actualizare: azi, 21:58

Locale

VIDEO. Gheorghe Balasz este noul subprefect al județului Satu Mare! A fost instalat în funcție

Locotenent-colonelul Gheorghe Balazs a fost instalat, în această dimineață, în funcția de subprefect al județului Satu Mare, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Prefectura județului. Balazs, propus de Organizația Județeană PNL Satu Mare, îl înlocuiește pe Romeo Pop.

Noul subprefect, Gheorghe Balazs, are o carieră militară de peste 30 de ani, în cadrul căreia a ocupat funcții importante, printre care cea de comandant al Centrului Militar Județean și al Garnizoanei Satu Mare. Balazs a activat în România, dar și în străinătate, inclusiv în cadrul NATO și în Teatrele de Operații din Afganistan, fiind recunoscut pentru contribuțiile sale.

De-a lungul carierei, Gheorghe Balazs a fost recompensat cu numeroase distincții, printre care Semnul onorific „În Serviciul Patriei” și Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene, pentru serviciile aduse țării și armatei.

Instalarea în funcţie s-a făcut în sistem videoconferinţă. În sala Prefecturii Satu Mare, alături de conducerea instituţiei, au participat şefii structurilor MAI, reprezentanţi PNL în frunte cu deputatul Adrian Cozma.

Fostul subprefect, Romeo Pop, va fi candidatul PNL Satu Mare la Senat şi a devenit astfel incompatibil, fiind obligat să renunţe la mandat.

 

Gheorghe Balazs subprefect Satu Mare

Gheorghe Balazs subprefect Satu Mare

Gheorghe Balazs subprefect Satu Mare

Gheorghe Balazs subprefect Satu Mare

11 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Alt pupincurist

  2. Varu Răspunde

    Chiar i se potrivește fonctia de sub prefect.Doi penibili

  3. Varu Răspunde

    Ăstea toată viața lor au tras chilul la stat iar acuma sunt mari Penisisti

  4. Bogdan Răspunde

    toate fosilele comuniste ajung in functii de conducere!

  5. Bogdan Răspunde

    ….bine bine….si romica veterinarul ce face după, taie frunze la cîini, l-a faultat cozma si pe ăsta!))))))

  6. Gigi Răspunde

    Ce facem aici ? Militarizarea tarii, Rusia? Huuuoooooooo 😡😡😤😤😤

  7. Aspi Rina Răspunde

    Plin de milițieni și militari pensionari beșinoși la vârful unor instituții sătmărene ! Chiar nu se mai găsesc oameni capabili pentru care să se organizeze concursuri pentru a ocupa aceste funcții???

  8. Mae Răspunde

    Romeo final de carieră politică !

  9. H&R Răspunde

    Balasz sau Balazs pana la urma?

  10. nutu Răspunde

    Un golan strecurat în structuri !Mincinos…Nu a fost în nici-un teatru de operații,n-a purtat arma.S-a strecurat datorită originii în birourile alianței .Nu e decât un mercenar, fugind după bani.A fost refuzat de unitățile militare în funcții de comandant, datorită problemelor psihice.
    A fost plantat în final de carieră în grad ,la ”cimitirul elefanților” la un centru militar cu 20 de oameni în subordine !Care experiența,care teatre de război?Expertiză?Alinia pensionarii militari pe două-trei rânduri la festivitățile militare!

    • c-block Răspunde

      Uite explicația!
      “În sala Prefecturii Satu Mare, alături de conducerea instituţiei, au participat şefii structurilor MAI, reprezentanţi PNL în frunte cu deputatul Adrian Cozma.” Consider o numire absurdă așa în prag de alegeri. Nu știu dacă pentru două luni de zile era nevoie de o numire în funcție că nu uita că multă vreme județul a avut un prefect și doar un subprefect și sincer nu văd nici o diferență pozitivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.