Ultima actualizare: azi, 21:45

Locale

FOTO. Lada cu pâine care hrănește sărmanii din Satu Mare! Oricine poate contribui

Lada cu pâine care hrănește sărmanii din Satu Mare! Pe strada George Coșbuc nr. 4A, în fața sediului Fundației Maurer din Satu Mare, de peste 7 ani este amplasată o „Ladă cu Pâine”, o inițiativă menită să sprijine persoanele care nu își permit să cumpere pâine. Fundația reumple regulat această ladă, dar încurajează și comunitatea să participe.

Persoanele care își permit, atunci când merg la cumpărături, sunt încurajate să cumpere o pâine în plus și să o lase în ladă pentru cei care au nevoie. Recent, membrii grupului de terapie prin artă au contribuit cu cornuri, sprijinind astfel această inițiativă caritabilă.

„Și tu poți face bine! Dacă puneți o pâine sau un produs de patiserie în cutie măcar o dată pe săptămână, puteți ajuta pe cineva”, este mesajul Fundației. 

Fundația subliniază importanța gesturilor mici de solidaritate, amintind de cuvintele lui Iisus din Evanghelia după Matei: „Ori de câte ori ați făcut așa unora dintre cei mai neînsemnați dintre acești frați ai Mei, Mie Mi-ați făcut.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.