Ultima actualizare: azi, 21:45

Locale

LISTĂ. Ei sunt noii consilieri județeni din Satu Mare. Mesajul transmis de președintele Pataki Csaba

Astăzi a avut loc ceremonia de constituire a Consiliului Județean Satu Mare, a cărei componență a rezultat în urma alegerilor locale din data de 9 iunie 2024. Noul Consiliu Județean este format din 32 de consilieri județeni, distribuiți după cum urmează: 14 consilieri din partea UDMR, 8 consilieri din partea PSD, 7 consilieri din partea PNL și 3 consilieri din partea AUR. 

În cadrul ședinței de constituire a Consiliului Județean Satu Mare au depus jurământul 27 de consilieri județeni validați, din cele 32 de mandate, precum și președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, marcând astfel începutul mandatului 2024-2028.

Noii consilieri județeni care au depus jurământul sunt:

Din partea UDMR: Balogh Sándor, Barta Zoltán, Erdei Róbert-Gyula, Fanea Imola, Gindele Emeric, Kaiser Stefan, Kovács Eugen, Kovács-Szabolcs István, Mărginean Maria-Eva, Mureșan Ștefan, Pacz Camelia-Maria, Veron Xenia;

Din partea PSD: Avorniciți Neculai, Buzgău Oliviu-Aurel, Cozma Vasile-Daniel, Dăscălescu Bogdan-Constantin-Cristian, Filip Cătălin-Marian, Govor Mircea-Vasile, Marincaș Gheorghe;

Din partea PNL: Ghetina Ștefania, Horvat Alexandru, Kira Beniamin, Ristea Aurelia-Alina, Urs Beniamin;

Din partea AUR: Constantinovici Victor, Glodan Ancuța-Aurica și Pop Viorel-Daniel.

După depunerea jurământului, președintele Pataki Csaba a afirmat că toți consilierii județeni trebuie să își asume responsabilitățile care vin odată cu mandatul încredințat de cetățenii acestui județ.

,,Încrederea pe care ne-au acordat-o cetățenii ne onorează și ne obligă să lucrăm în interesul comunității. Suntem aici pentru a construi împreună viitorul județului Satu Mare. Îmi doresc să avem un climat de colaborare și respect reciproc în cadrul consiliului. Este vital să ne punem deoparte diferențele politice și să ne concentrăm pe prioritățile comune ale județului. Prin dialog deschis, decizii bine fundamentate și cu ajutorul instituțiilor subordonate, putem dezvolta proiecte care să sprijine economia locală, infrastructura, sănătatea, educația și bunăstarea socială a locuitorilor noștri”, a afirmat Pataki Csaba.

Vicepreședinții Consiliului Județean Satu Mare urmează să fie aleși și să depună jurământul într-o nouă ședință. De asemenea, urmează să fie validați alți cinci consilieri – doi din partea UDMR, doi din partea PNL și unul din partea PSD, consilieri care vor completa lista celor 32 de mandate de consilieri județeni.

9 comentarii

  1. K9 Răspunde

    Acum ca sa terminat cu partea administrativa poate reusesc sa plătească si asistentii maternali. Sau cei care lucreaza 24 de ore din 24 si 7 zile din 7 cu copii nevoiasi nu mai merita nici salariul de 8 ore pe care il primeau.

    • Hotiiiiii Răspunde

      Nu-i interesează pe ăștia decât bunăstarea lor, nimic altceva. Doctore Dascalescu, veziti de profesie nu face politica. Sau vrei și tu ceva post bine plătit ca și Doamna Mare. RUȘINE, faci profesia de rușine, ori faci politică ori profesezi, ca două lucruri nu se pot face bine măi băiatule.

  2. unul Răspunde

    Mangleala, pnl are 7 nu 5

    • c-block Răspunde

      Numai citesc cine sunt aceia și mă apucă frisoanele.
      În rest @unule pentru incultura ta politică repet doar ce a zis Pataki la final. Vezi că am copiat propoziția din declarația lui din articol!
      “De asemenea, urmează să fie validați alți cinci consilieri – doi din partea UDMR, doi din partea PNL și unul din partea PSD, consilieri care vor completa lista celor 32 de mandate de consilieri județeni.”
      După mintea ta dacă deja ai 5 consilieri și urmează ca să mai fie validați doi de la PNL aia cât face???? Adică cât face la tine 5 + 2 ???????????

  3. Cristi Irimus Răspunde

    Va rog să-mi spuneți, cine e noul președinte?

  4. Alma Răspunde

    Fereasca Sfantul ce consilieri..ce cauta unii acolo nu pricep..Totul e pe criterii politice, nu se mai da doi bani pe pregatire , experiență…

    • c-block Răspunde

      👍. Unii dintre ei și nu puțini nu ar ști să gestioneze nici măcar o tarabă în piață. Dar decid despre milioane. Mai trist este când mă uit cine vrea să fie președinte de țară la noi. 😮😢

  5. Brandon Răspunde

    Observ cu bucurie ca este printre consilieri si un proaspat absolvent de liceu. Felicitari domnule Beny Kira!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.