Ultima actualizare: azi, 21:45

Locale

Operațiunea ,,Jupiter”, cu sute de percheziții. Mascații au descins și în județul Satu Mare

În dimineaţa de 22 octombrie 2024, poliţiştii au continuat operaţiunea “JUPITER”, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi a Inspectoratului General al Poliţiei Române. IGPR anunţă că marţi se desfăşoară 261 de percheziţii în toată ţara în cadrul operaţiunii Jupiter. Perchezițiile au loc în București, Ilfov, Dâmbovița, Argeș, Alba, Iași, Suceava, Cluj-Napoca, Ialomița, Vrancea, Harghita, Timiș, Hunedoara, Brăila, Sălaj, Satu Mare, Prahova, Covasna, Mehedinți, Constanța, Bihor, Bistrița, Botoșani, Vaslui, Arad. În total, peste 50 de persoane au fost duse la audieri.

,,În cadrul operaţiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Inspectoratului General al Poliţiei Române, la data de 22 octombrie se efectuează 261 de percheziţii domiciliare, în cadrul unor acţiuni operative, pentru tragerea la răspundere a persoanelor implicate în comiterea de fapte penale şi protejarea comunităţii de activităţile ilegale”, transmite IGPR.

Percheziții și în județul Satu Mare

Parchetul de pe langa Tribunalul Satu Mare, impreuna cu ofiterii SICE Satu Mare, pun in executare trei mandate de perchezitie (in judetul Satu Mare) si un mandat de aducere intr-un dosar penal inregistrat la PT Satu Mare, privind infractiuni de evaziune fiscala.

Actiunile vizeaza persoanele suspectate de nedeclararea veniturilor obtinute si sustragerea de la plata obligatiilor fiscale, iar autoritatile investigheaza modalitatile prin care aceste fapte au fost comise.

,,Activităţile de astăzi se desfăşoară în contextul măsurilor luate la nivelul Poliţiei Române, pentru combaterea infracţionalităţii de orice fel”, mai precizează IGPR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.