PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Pățania unui bărbat din Satu Mare. A plătit o femeie ca să se simtă bine, dar a fost furat

Pățania unui bărbat din Satu Mare. Acesta plătit o femeie ca să se simtă bine, dar a rămas fără bani și telefon. Femeia a fost prinsă de polițiști.

Potrivit informațiilor PortalSM, o femeie din Satu Mare a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare după ce a sustras 850 de lei și un telefon mobil din locuința unui bărbat, la scurt timp după ce aceștia întreținuseră relații sexuale. Infracțiunea a avut loc în noaptea de 1 iulie 2023, când femeia, în vârstă de 45 de ani, a profitat de neatenția victimei pentru a lua banii și telefonul.

Conform dosarului penal, femeia a fost abordată de victima sa în seara de 30 iunie 2023, în apropierea Casei de Cultură din Satu Mare. După o înțelegere între cei doi, femeia s-a deplasat la locuința bărbatului pentru a întreține relații sexuale contra unei sume de bani. După ce au adormit, în jurul orei 05:00, femeia a plecat din locuință, însă nu înainte de a lua 850 de lei din portofelul bărbatului și un telefon mobil marca Samsung A13, lăsat pe masă. Victima a realizat furtul câteva ore mai târziu și a sesizat poliția.

Pe baza descrierii oferite de bărbat și a recunoașterii femeii dintr-o planșă fotografică, aceasta a fost identificată și audiată de poliție. Inculpata a recunoscut furtul, explicând că era sub influența alcoolului în momentul comiterii infracțiunii și că îi pare rău pentru fapta comisă. Mai târziu, a restituit telefonul mobil, însă suma de bani nu a fost recuperată în totalitate.

Judecătoria Satu Mare a decis condamnarea femeii la un an de închisoare cu suspendare, având în vedere circumstanțele atenuante, printre care cooperarea acesteia cu autoritățile și regretul manifestat. Pe durata unui termen de supraveghere de doi ani, inculpata va trebui să respecte mai multe măsuri, inclusiv să frecventeze un program de reintegrare socială și să presteze 60 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității.

Exit mobile version