Ultima actualizare: ieri, 20:33

Locale

Soluții educative în vacanța de toamnă! Program special pentru elevi la Edu Well Net din Satu Mare

Soluții educative în vacanța de toamnă! Program special pentru elevi la Edu Well Net din Satu Mare. Se apropie prima vacanță din acest an școlar. Începerea anului școlar a reprezentat deja o provocare pentru mulți părinți, deoarece asigurarea supravegherii copiilor după orele de curs nu este ușor de rezolvat pentru toată lumea, iar acum vacanța de o săptămână aduce noi bătăi de cap.

Prin centrul său de educație privată, care funcționează în Satu Mare pe strada Eroilor Revoluției nr. 1, Asociația Edu Well Net susține părinții din Satu Mare. După terminarea orelor de curs, la after school sunt așteptați copiii din clasele pregătitoare – a IV-a în zilele lucrătoare între orele 12:00 și 18:00.

„La Centrul Edu Well Net, colegii noștri calificați, pe lângă supravegherea copiilor îi ajută și cu temele de casă. Profesorii specializați conduc activități de lucru manual, activități de grup (muzică, sport, limba engleză în practică, educație socială, educație artistică). Pentru a asigura dezvoltarea echilibrată a copiilor organizăm activități și în grădina noastră cu povești, în funcție de vreme, ieșim la plimbare în aer liber, iar în bucătăria didactică copiii învață bazele gătitului”, transmit reprezentanții Asociației Edu Well Net.

Pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul primului modul școlar, supravegherea copiilor în timpul vacanței de o săptămână prezintă o nouă provocare pentru părinții activi pe piața muncii.

Centrul Edu Well Net va fi deschis în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie și așteaptă cu drag toți copiii de școală primară, care doresc să petreacă o vacanță interactivă, plină provocări, zilnic între orele 7:30 și 17:00. Copiii vor primi ajutor în rezolvarea temelor de vacanță, în timp ce profesorii specializați îi introduc în tainele artei, sportului și a auto-cunoașterii, respectiv, se vor bucura de vizita invitaților speciali din această săptămână.

„La after-school punem accent deosebit și pe predarea limbii engleze. În zilele cu vreme bună includem și plimbări de cunoaștere a orașului în activitățile săptămânale, iar în bucătăria didactică ne implicăm în activități împreună cu copiii”, mai adaugă reprezentanții.

Contact:

Cei interesați de programele Centrului Edu Well Net pot obține informații suplimentare la numărul de telefon 0725-441-030. Numărul de locuri este limitat!