PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

PSD Satu Mare și-a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie

Echipa PSD Satu Mare (Partidul Social Democrat) a depus, astăzi, candidaturile pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie 2024.

Aurelia Fedorca, prima pe lista pentru Senat, a declarat că atât ea, cât și echipa PSD Satu Mare, a făcut, de-a lungul anilor, lucruri bune pe care dorește să le facă, în continuare.

„Am luat decizia de a face lucruri bune pentru sătmăreni, de a intra într-o altă etapă politică și administrativă. Mă bucur că, împreună cu domnul președinte și colegii mei din PSD Satu Mare, vom ajunge în Parlamentul României. Suntem o echipă frumoasă, o echipă de oameni profesioniști, o echipă care am dovedit până acum, de-a lungul anilor, că ne pasă de conaționalii noștrii și conjudețenii noștri. Am făcut lucruri bune și dorim să facem în continuare”, a declarat Aurelia Fedorca. 

Mircea Govor, primul pe lista pentru Camera Deputaților, a făcut apel la o campanie electorală civilizată, precizând faptul că sătmărenii s-au săturat de circ.

„Din acest moment, vreau să informez opinia publică că noi, cei din echipa PSD, vom fi alături de sătmăreni, îi vom respecta și vom fi cea mai bună voce din Parlamentul României. Nu vom face circ, vom avea un mesaj constructiv pentru dezvoltare, pentru propseritatea și binecuvântarea acestui minunat popor. Vreau să fac un apel de decență, de bună înțelegere, de o campanie electorală civilizată, pentru că sătmărenii noștri s-au săturat de circ”, a declarat Mircea Govor.

Lista candidaților pentru Camera Deputaților:

1. Mircea Vasile Govor – Inginer
2. Adrian Micle – Economist
3. Maria Gabriela Ardelean – Profesor învățământ preșcolar
4. Ionuț Butean – Medic
5. Daniel Feher – Tehnician transporturi
6. Lavinia Livia Cigan Boldan – Medic stomatolog
7. Vasile Dorin Dumitru Batin – Inginer

 Lista candidaților pentru Senat:

1. Aurelia Fedorca – Economist
2. Ionuț Onet – Economist
3. Ioana Roxana Petca – Economist
4. Mariana Geta Sălăgean – Profesor
Exit mobile version