Ultima actualizare: azi, 22:08

Locale

Se întâmplă în Satu Mare. A intrat cu toporul într-un bar și a distrus aparatele de jocuri de noroc

Se întâmplă în județul Satu Mare. Un bărbat a intrat cu toporul într-un bar și a distrus aparatele de jocuri de noroc. Individul a lovit și televizoarele, cauzând un prejudiciu de zeci de mii de lei.

Potrivit informațiilor PortalSM, în timp ce se afla în incinta unui local din Halmeu, județul Satu Mare, bărbatul a distrus trei aparate mecanice pentru jocuri de noroc, trei televizoare și un aparat de pariuri sportive, prin lovirea acestora cu un topor, cauzând un prejudiciu total în valoare de 20.000 de lei.

Potrivit declarației martorei, barman-ospătar în cadrul barului, l-a observat pe bărbat că a intrat în incinta localului, în spațiul destinat aparatelor mecanice pentru jocurile de noroc. Aceasta a mai declarat că în timp ce își desfășura activitatea, l-a văzut pe individ că părăsește nervos barul, iar după câteva minute s-a întors cu un obiect de dimensiuni mai mari ce părea a fi un topor și a auzit mai multe zgomote puternice, moment în care l-a sunat pe șeful său să-i spună cele întâmplate.

Fiind audiat în calitate de inculpat, bărbatul a arătat că recunoaște și regretă fapta. Acesta a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Un comentariu

  1. wow Răspunde

    Ce a promis ….ciolacu p s d va inchide toate locatiile cu jocuri de noroc….mincinos…votati p s d……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.