Ultima actualizare: azi, 10:17

Locale

Succes! O tânără din Satu Mare vinde printre cele mai scumpe imobile din România

Nicoleta Manea, o tânără din Satu Mare, și-a făcut un nume în lumea afacerilor, conducând cu succes compania de imobiliare ANG Luxury Properties de mai bine de 12 ani. Ea vinde, acum, printre cele mai scumpe imobile din România.

Deși, inițial, și-a început studiile la Facultatea de Drept din București, cu dorința de a deveni magistrat și de a contribui la îmbunătățirea sistemului judiciar românesc, ea a realizat că adevărata sa chemare era în antreprenoriat. În anul 2012, a decis să facă o schimbare de direcție și să se implice în imobiliare, iar această alegere a fost una de succes.

În decembrie 2023, Nicoleta a lansat un nou proiect de suflet, brandul de bijuterii NESTELLI, extinzându-și activitatea și în acest sector de lux. Originară din Satu Mare, Nicoleta a visat încă din liceu la o carieră care să-i ofere oportunitatea de a se face remarcată și de a influența pozitiv domeniul în care activează. Astăzi, la aproape 35 de ani, ea este o figură importantă atât în imobiliare, cât și în lumea bijuteriilor, unde își propune să aibă un impact similar.

„Cel mai mare vis al meu, atunci când am venit din Satu Mare la Bucureşti, a fost ca, indiferent de domeniul în care voi profesa, să mă fac remarcată şi să am un cuvânt de spus. Iar azi, la aproape 35 de ani, am pus un pion important pe harta domeniului imobiliar şi, în curând, voi putea spune acelaşi lucru şi despre domeniul bijuteriilor”, a declarac aceasta pentru Business Magazin.

Împreună cu soțul său, Alexandru Manea, Nicoleta și-a dezvoltat companiile cu viziune și pasiune, având ca obiectiv nu doar succesul afacerilor lor, ci și dezvoltarea echipelor implicate.

„Pentru mine este foarte important ca tot ceea ce fac în companiile pe care le-am clădit, alături de soţul meu, Alexandru Manea, să aducă un plus de valoarea nu doar în mediul antreprenorial din România, ci şi în parcursul profesional al fiecărui om din echipele noastre, fiindcă ei sunt cei care fac astfel încât un business să fie puternic, iar echipa să fie implicată. Eu nu am aşteptări de la nimeni, decât de la mine. Iar prin acţiunile proprii pot face ca un domeniu – sau un segment din domeniul în care activez cu businessul – să fie schimbat în bine”, a mai precizat aceasta.

Un comentariu

  1. Numai întreb Răspunde

    Bun. Și ce face ea de fapt? Aaaa, că vinde scump la bogătanii și la cine are bani mulți, nu contează din ce surse??? Păi mare realizare, ce să zic! Cât s-a plătit pentru publicitate??? Numai întreb. Că nelucrând aici de 15 ani mai nimeni nu știe de ea. Sau asta e ideea că filonul a secat și a zis să încerce să găsească alte surse de bani???? Numai întreb. Că aia că te joci cu banii și pe banii altuia nu știu ce mare realizare este. Hai pa. Mai bine a-ți căuta de ăia care au plecat de tot din țară, tineretul adică, care au făcut facultăți pe afară și lucrează efectiv la proiecte mari și se implică. Adică fac ceva concret. Că eu știu de o fată plecată de prin 2015 din oraș și care a făcut facultatea prin UK și USA și acum lucrează la CERN la Geneva. Cu tot cu doctorat în fizică făcut afară în USA parcă. Despre așa ceva ar trebui să scrieți nu despre așa ceva! Astea-s realizări fraților!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.