Ultima actualizare: azi, 21:45

Locale

Un sătmărean promitea că rezolvă pensii de boală și pretindea șpagă. A ajuns pe mâna procurorilor

Un sătmărean promitea că rezolvă pensii de boală și pretindea șpagă. Bărbatul a ajuns pe mâna procurorilor. 

Ce spun procurorii:

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare a dispus, in data de 21 octombrie 2024, instituirea măsurii asiguratorii a sechestrului asupra mai multor bunuri apartinând inculpatului C.P., pâna la concurenta sumei de 2290 euro, in cadrul unui dosar penal ce vizeaza savârsirea infractiunii de trafic de influenta.

Cercetările efectuate până in prezent au relevat ca, in perioada aprilie 2022 – mai 2023 si noiembrie 2022 – noiembrie 2023, inculpatul C.P. a pretins si a primit sume de bani de la două persoane, folosindu-se de o influență fală asupra unor medici si functionari din cadrul unei comisii medicale. Acesta le-a promis emiterea unor acte medicale false necesare obtinerii pensiei pe caz de boală.

Procurorii au beneficiat de sprijinul organelor de cercetare penal din cadrul Directiei Generale Anticoruptie in desfasurarea acestor activităti. Raportat la actele procedurale efectuate in cauza, precizăm că, atunci când imprejurarile vor permite, vom fi in măsură să oferim detalii suplimentare. Precizăm că aceste activitati nu pot, in nicio situatie, sa infrângă principiul prezumtiei de nevinovtie.


Sursa: Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare

Un comentariu

  1. Varu Răspunde

    Bravo,dar pentru ce-i care au încercat să fenteze legea nu se ia nicio măsură?scuze ăstea sunt victime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.